Αρχική Ν. Κορινθίας Κιάτο: Ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας για τα αγροτικά θέματα

Κιάτο: Ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας για τα αγροτικά θέματα

Eκδήλωση διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας, την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο του Κιάτου. 

Η συζήτηση για «τα αγροτικά προβλήματα στην Κορινθία και τις προκλήσεις του μέλλοντος για την ελληνική γεωργία» ανοίγει σε μία περίοδο που οι αγρότες ζεσταίνουν ξανά τις μηχανές τους και βγαίνουν στους δρόμους διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον. Σε μια εποχή που οι αγρότες αντιμετωπίζουν προκλήσεις και προβλήματα σε διάφορα μέτωπα. Από την ακρίβεια, η οποία επηρεάζει σημαντικά το κόστος παραγωγής, μέχρι την κλιματική κρίση και τις επιπτώσεις της, που επιδρούν στην παραγωγικότητά τους. Πρόκειται για ένα εκρηκτικό μείγμα, που απειλεί τη βιωσιμότητα του παραγωγικού κόσμου της υπαίθρου.

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι:

ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Πέτρος Κόκκαλης και

ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτής Λακωνίας και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης.

Θα παρέμβουν:

ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κορινθίας ΓιώργοςΨυχογιός και

ο συντονιστής του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής, ΦάνηςΚουρεμπές.

Την συζήτηση θα συντονίσει ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ΧαράλαμποςΚασίμης.

Προηγούμενο άρθροΕξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης στο Ξυλόκαστρο
Επόμενο άρθροΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η “8η Expotrof – Τhe Greek Fine Food Exhibition 2022” για το Επιμελητήριο Κορινθίας