Αρχική Χωρίς κατηγορία Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 20/2 έως 27/2 από την Αστροπαιδεία

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 20/2 έως 27/2 από την Αστροπαιδεία

Αιφνίδιες αλλαγές και παρανοήσεις στις επικοινωνίες μας υπόσχεται το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού. Οι συζητήσεις θα είναι έντονες και μπορεί να καταλήξουν σε επεισοδιακούς καυγάδες. Για λόγους που δεν είχαμε υπολογίσει τα σχέδιά μας θα εκτροχιαστούν. Προσεχτικοί θα πρέπει να φανούμε και στο κομμάτι των μετακινήσεων γιατί όταν ο Ερμής συναντά τον Ουρανό σε δυσαρμονική όψη υπάρχει η πιθανότητα ατυχημάτων. Από την στιγμή που ο Ερμής επέστρεψε για δεύτερη φορά σε ορθή φορά στο ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει για τελευταία φόρα την όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Άρα τα ζητούμενα του Ιανουαρίου επανέρχονται για να διευθετηθούν και όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού καλούνται να δουν τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Το διάστημα της αναδρομής του λειτούργησε σαν μια περίοδο προετοιμασίας εύρεσης εναλλακτικών λύσεων. Όλα τα ζώδια θα πρέπει να δείξουν πλέον την απαιτούμενη ευστροφία για να δώσουν ένα έξυπνο τέλος σ’ ό,τι τους ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα. Ας εκμεταλλευτούμε την δεύτερη ευκαιρία! Οι αλλαγές είναι για καλό.

Κριός

Υπό αυτές τις συνθήκες καλό θα ήταν να φανείτε προσεχτικοί όσον αφορά τον τρόπο που εκφράζετε την άποψή σας στον φιλικό σας περιβάλλον. Λόγο των εκκεντρικών σας ιδεών, οι άλλοι θα σας αντιλαμβάνονται με λανθασμένο τρόπο καταλήγοντας έτσι σε παρεξηγήσεις. Από την άλλη, ειδήσεις από τον ευρύτερο φιλικό σας κύκλο θα μπορούσαν να σας ανατρέψουν τα σχέδιά σας.

Ταύρος

Εντάσεις και νεύρα προδιαθέτει το πλανητικό σκηνικό γι’ εσάς. Στα επαγγελματικά κρατήστε χαμηλούς τους τόνους για να μην παρεξηγηθείτε με τους ανωτέρους σας. Λόγο της αναστάτωσης που θα επικρατεί μην επιτρέψετε σε συναδέλφους να πλήξουν την δημόσια εικόνα σας. Δείξτε την απαιτούμενη ψυχραιμία.

Δίδυμοι

Απότομες αλλαγές σε μακροπρόθεσμους στόχους, ταξίδια και σπουδές θα βιώσετε με την συγκεκριμένη όψη. Όσοι διατηρείτε επαφές με άτομα του εξωτερικού, θα σας αποκαλυφτούν γεγονότα που θα σας ταράξουν. Προσοχή στην μεγάλη βιασύνη κατά την διάρκεια μετακινήσεων για να μην ανατραπούν τα πλάνα σας.

Καρκίνος

Απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά τρίτων, από τα οποία όμως επωφελείστε άμεσα εσείς οι ίδιοι υπόσχεται το πλανητικό σκηνικό. Θα διαπιστώσετε πως οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικές βοήθειες όπως κάρτες, διατροφές, δάνεια ή μια απλή συνεργασία θα πρέπει πλέον να τροποποιηθεί. Κλείστε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας και αφήσετε τίποτα στη τύχη του.

Λέων

Τον τομέα των διαπροσωπικών και στενών επαγγελματικών σχέσεων αφορά η συγκεκριμένη όψη. Πράγματι, θα νιώσετε πως οι σημαντικοί άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν και τα επιχειρήματά σας πέφτουν στο κενό. Όσο και αν οι στενοί σας συνεργάτες σας προκαλούν αναταραχή φανείτε υπομονετικοί. Εξάλλου δεν είστε εσείς αυτοί που θα τεντώσετε το σχοινί.

Παρθένος

Η συγκεκριμένη όψη βραχυκυκλώνει την καθημερινότητά σας με αποτέλεσμα να είστε στα όρια του νευρικού κλονισμού. Από την μια πλευρά, αναπόφευκτες θα είναι οι αναποδιές και άγχος από τους υφισταμένους σας. Από την άλλη, άγχος θα σας προκαλέσει μια είδηση που θα σας βγάλει εκτός προγράμματος.

Ζυγός

Νευρικότητα και αστάθεια στο τομέα των ερωτικών προδιαθέτει η συγκεκριμένη όψη. Άτομα θα μπαινοβγαίνουν στην ζωή σας το επόμενο χρονικό διάστημα με απότομους ρυθμούς και αυτό ίσως σας δώσει την εντύπωση πως οι βαθύτερες ανάγκες σας καλύπτονται. Όσοι είστε γονείς εφήβων αφήστε λίγο λάσκα τα λουριά και μην πηγαίνετε κόντρα.

Σκορπιός

Η πλανητική όψη προμηνύει ένα γερό ταρακούνημα στο χώρο του σπιτιού σας. Συγγενικά πρόσωπα ταρακουνούν την οικογενειακή σας γαλήνη μέσα από απρόσμενες ειδήσεις. Σχέδια που αφορούσαν ένα ακίνητο ή μια μετακόμιση καλούνται να πάρουν μια διαφορετική εξέλιξη που σας ξεβολεύει.

Τοξότης

Αβεβαιότητα και παρεξηγήσεις στο επικοινωνιακό κομμάτι υποδηλώνει το πλανητικό σκηνικό. Οι συνθήκες θα είναι τέτοιες που με δυσκολία θα καταφέρετε να εκφράσετε τις θέσεις σας. Η εξέλιξη ενός συμβολαίου θα πρέπει να ανατραπεί. Άγχος και νευρικότητα θα σας προκαλέσει μια υπόθεση για την αγορά μεταφορικού μέσου.

Αιγόκερως

Απρόσμενες εξελίξεις για τα οικονομικά σας υπόσχεται η συγκεκριμένη όψη. Σε περίπτωση διακοπής μιας συνεργασίας, πείτε ναι σε μια εναλλακτική πηγή εσόδων. Δεν διανύετε την κατάλληλη περίοδο για να προβείτε σε περιττά έξοδα. Καλείστε να επιστρατεύσετε την ευφυΐα σας για να μην κινδυνέψουν τα οικονομικά σας συμφέροντα.

Υδροχόος

Εσείς οι ίδιοι θα πραγματοποιήσετε στροφή 180ο μοιρών και δεν θα διστάσετε να φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα με τις εκκεντρικές σας ιδέες. Πριν προβείτε σε πράξεις αναρωτηθείτε αν το άμεσο περιβάλλον σας είναι όντως έτοιμο να δεχτεί τις αλήθειες σας. Εκφραστείτε χωρίς να σοκάρετε τους άλλους. Κρατήστε ισορροπίες.

Ιχθύες

Οι πλανητικές συγκυρίες ενεργοποιούν τον τομέα των μυστικών επαφών και παρασκηνιακών δράσεων. Δεν αποκλείεται να πέσετε θύμα κουτσομπολιού και η ψυχολογία σας να διαταραχτεί. Στην περίπτωση που σας αποκαλυφθούν σοκαρίστηκες ειδήσεις, ελέγξτε την πηγές σας και μην αντιδράσετε σπασμωδικά.

https://astroteam.gr/