Αρχική Ν. Κορινθίας Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη σύλληψη τριών ατόμων στον Ισθμό

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη σύλληψη τριών ατόμων στον Ισθμό

Συνελήφθησαν, χθες (15.2.2021) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 39, 46 και 49 ετών, αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε λίγες ώρες νωρίτερα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Ηλείας, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους ΔΕΔΔΗΕ και με το πρόσχημα βλάβης εισήλθαν σε οικία ηλικιωμένης, την έπεισαν να αφήσει σε εμφανές σημείο, χρήματα και κινητό τηλέφωνο, προκειμένου να τα προστατεύσουν από δήθεν πυρκαγιά, τα οποία όμως αφαίρεσαν σε ανύποπτο χρόνο.

Μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε. Επιπλέον, από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου, προέκυψε ότι, κατά το χρονικό διάστημα 11/12.2.2022, στην Αχαΐα και στην Αργολίδα, οι δράστες, με την ίδια μεθοδολογία, είχαν διαπράξει ακόμη δύο περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων, όπου αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα. Τέλος, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και ρολόι. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Προηγούμενο άρθροΠ.Νίκας : «Απαλλασσόμαστε από το άγχος των σκουπιδιών, που μας ντρόπιαζε πανελλήνια και διεθνώς»
Επόμενο άρθροΣυμπαράσταση του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας στις κινητοποιήσεις – Πεβερέτος: «Είμαστε στο χείλος της καταστροφής» (video)