Αρχική Eπικαιρότητα Η καριέρα του Ρουβά τελείωσε – Ποια έκανε την πρόβλεψη;

Η καριέρα του Ρουβά τελείωσε – Ποια έκανε την πρόβλεψη;

Μπαράζ επικρίσεων από καλλιτέχνες και πολίτες κατά του Σάκη Ρουβά, ο οποίος επέλεξε χθες να μας πει πόσο αγαπά και λυπάται τον Δημήτρη Λιγνάδη, που βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για βιασμούς ανηλίκων. Μέσα σε λίγες ώρες τα χάσταγκ #Ρουβας και #cancel_rouvas συγκέντρωσαν πάνω από 20.000 αναρτήσεις στο Twitter με πολλούς χρήστες να τονίζουν ότι ο τραγουδιστής φρόντισε να ξεπλύνει τον πρώην διευθυντή του Εθνικού εν μέσω της δίκης του.
«Όταν έσκασε η βόμβα αυτή που έσκασε, έπεσα από τα σύννεφα» είπε συγκεκριμένα ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, στο Mega και συνέχισε:

«Εγώ τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα. Ό,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού και αγάπης. Έτσι έζησα τον Δημήτρη. Αυτό είναι το βίωμά μου από τον Δημήτρη. Με βοήθησε πάρα πολύ. Με προχώρησε. Με βοήθησε να ανακαλύψω καλλιτεχνικά αυτό που λεγόταν Διόνυσος μέσα στις Βάκχες. Όλη αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική. Όταν έσκασε η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα πολύ στεναχώρια για τον άνθρωπο που εκείνη τη στιγμή καταλάβαινα ότι βρίσκεται σε μία “κόλαση”. Πραγματικά λυπήθηκα. Είναι σαν το πιο αγαπημένο σου πρόσωπο ξαφνικά να μάθεις ότι έχει…».
Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε με λακωνικό τρόπο τις απαράδεκτες δηλώσεις γράφοντας στο Facebook: «Η καριέρα του Ρουβά τελείωσε». Και σε σχόλιο στην ανάρτησή της αναρωτήθηκε το εξής: «Όλοι εσείς που μας μιλάτε για την “γνώμη” του Ρουβά και για την “αντίθετη άποψη”, θα λέγατε τα ίδια αν στη θέση του Λιγναδη ήταν ένας αλλοδαπός ή ένας άνεργος;».