Αρχική Ν. Κορινθίας Η σιωπή της κυρίας Κόρκα ….. συνεχίζεται, όμως εμείς δεν θα σωπάσουμε...

Η σιωπή της κυρίας Κόρκα ….. συνεχίζεται, όμως εμείς δεν θα σωπάσουμε ποτέ ….!!!

Σιωπή ιχθύος τηρεί ακόμη και σήμερα η κυρία Αθηνά Κόρκα, χωρική αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας για την ανάκληση αδείας της εταιρείας KORINTHIAN PALACE CATERING, ενέργεια στην οποία παρενέβη ακαριαία ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και έκανε ανάκληση της υπογραφής της κυρίας Κόρκα.

Παρότι έχει περάσει μεγάλο διάστημα, παρότι έχουμε ζητήσει να κάνει και η ίδια σχετικές δηλώσεις για το θέμα, να αναφερθεί στο γεγονός, να μας ξεδιπλώσει τις δικές της θέσεις, η ίδια αρνείται κατηγορηματικά.

Μάλιστα σήμερα ανήμερα του Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο η ίδια έκανε και σχόλια στην κάμερα του TVSUPER που καθόλου δεν τιμούν της μεγάλη της πορεία στην πολιτική αλλά και τον ρόλο μας ως Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης.

Θα σας απαντήσω λοιπόν κυρία Κόρκα μιας και αυτά λέγονται στους συνεργάτες μου και όχι σε μένα :

1) Ποτέ δεν έχει αποκλειστεί κανείς από την κάμερα του SUPER, και μάλιστα οι έχοντες θεσμικό ρόλο

2) Οι αναφορές μου σχετικά με τις ενέργειές σας αναφορικά με την KORINTHIAN PALACE CATERING AE έγιναν γιατί πίσω από έναν επιχειρηματία υπάρχουν 100 οικογένειες που ζουν από αυτό τον επιχειρηματία (το ξέρατε έτσι δεν είναι; ) Το ίδιο θα έπραττα αν αφορούσε επιχείρηση με έναν εργαζόμενο. Πίσω από τις λέξεις μου, πιστέψτε με δεν κρύβεται ποτέ τίποτα που μαθαίνω ότι στενοί συνεργάτες σας προσπαθούν να ανακαλύψουν.

3) Αναζητώ την νομιμότητα της υπογραφής σας και αν εξακριβωθεί ότι ήταν νόμιμη αναρωτιέμαι : ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ;

4) Η 20χρονη πορεία μου στον χώρο και η εμπιστοσύνη του κόσμου στα γραφόμενα και λεγόμενά μου δεν μου επιτρέπει να κλείνω τα μάτια μου.

5) Περιμένω καρτερικά τις δηλώσεις σας για το συγκεκριμένο θέμα που αναστάτωσε όχι μόνο την επιχείρηση και τους εργαζόμενους της αλλά και ολόκληρο νομό.

6) Η σιωπή σας την δεδομένη στιγμή δεν λειτουργεί λυτρωτικά, ούτε είναι χρυσός, εγώ τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει αυτή η υπόθεση δεν θα σταματήσω…..

Σ.Μπαλή