Αρχική Eπικαιρότητα Νέα δεδομένα αποκαλύπτονται για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα

Νέα δεδομένα αποκαλύπτονται για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα

Νέα δεδομένα αποκαλύπτονται για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Πάνω από 0,8 γραμμάρια ανά kilogram αλκοόλης φάνηκαν στις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr.

Μάλιστα ο Δημήτρης Γαλεντέρης τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας Μπίκα είχε δηλώσει νωρίτερα στο thesstoday.gr ότι «δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ όπως βιάστηκαν πολλοί να περιγράψουν. Τα ποσοστά κατανάλωσης αιθανόλης ήταν σημαντικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr oι τοξικολογικές είναι όλες αρνητικές και φαίνεται ότι είχε υψηλό ποσοστό οινοπνεύματος στον οργανισμό της. Βάσει των στοιχείων το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ του περιστατικού στην σουίτα της Θεσσαλονίκης και της δειγματοληψίας ούρων είναι μεγαλύτερο από 16 ώρες.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η ανάλυση του δείγματος αποκάλυψε υψηλές συγκεντρώσεις των άμεσων αλκοολικών δεικτών, που υποδηλώνουν ότι έχει καταναλωθεί προηγουμένως υψηλή ποσότητα αιθανόλης, η οποία μπορεί να έχει οδηγήσει σε υψηλή συγκέντρωση αλκοόλης στο αίμα.