Αρχική Ν. Κορινθίας Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην FOOD EXPO 12-14 Μαρτίου 2022

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην FOOD EXPO 12-14 Μαρτίου 2022

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει στην FOOD EXPO που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 14 Μαρτίου 2022.

Στόχος της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι, μέσω της παρουσία της σε ευρέως αναγνωρισμένες εκθέσεις, να προβάλλει και να προωθήσει τον αγροτοδιατροφικό τομέα της και, παράλληλα, να συμβάλλει στη δημιουργία σημαντικών ευκαιριών για τους συμμετέχοντες, με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να καλύψει το 70% του συνολικού κόστους συμμετοχής, ενώ το υπόλοιπο αυτής (30%), θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες εκθέτες – τυποποιητές.

H Έκθεση FOOD EXPO βρίσκεται στην κορυφή των εκθέσεων για τον κλάδο των Τροφίμων και των Ποτών στην Ελλάδα και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες και πιο επιδραστικές εκθέσεις στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενίσχυση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των ελληνικών επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση στην τόνωση της ελληνικής οικονομίας.

Παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής και εξαγωγών και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση στο e-mail: tourismos@arcadia.gr έως και την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022.

Ο μέγιστος αριθμός των επιχειρήσεων που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέρχεται στους εξήντα (60). Το κόστος που επιμερίζεται για τους συμμετέχοντες κυμαίνεται από 360 – 400 € & ΦΠΑ, ανάλογα με το πως θα διαμορφωθεί ο τελικός σχεδιασμός του συνόλου του εκθεσιακού χώρου που έχουμε δεσμεύσει. Η επιλογή των επιχειρήσεων θα γίνεται με χρονική σειρά προτεραιότητας αλλά και με γνώμονα την ανάγκη εκπροσώπησης, κατά το δυνατό, περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων.