Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Εναλλακτική Παιδεία

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Εναλλακτική Παιδεία

Ο Θεός του πολέμου και η Θεά της ομορφιάς θα μας χαρίσουν μια εβδομάδα γεμάτη ερωτικές κατακτήσεις και περιπέτειες. Ο Άρης και η Αφροδίτη θα συμπορεύονται χεράκι-χεράκι στον Αιγόκερω διανύοντας τις μοίρες του β΄ και γ΄ δεκαημέρου. Σ ’ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η θέση της Αφροδίτης δίνει πληροφορίες για το πρότυπο της κοπέλας που ελκύει ένα άνδρα και αντιστοίχως η θέση του Άρη δείχνει το πώς μια γυναίκα θα ήθελε να είναι ο σύντροφός της. Και στα δύο φύλα αυτοί οι δύο έχουν κάτι κοινό, περιγράφουν το στυλ της ερωτικής μας συμπεριφοράς. Το πώς εισπράττουμε σωματική και συναισθηματική ασφάλεια.

Η συγκεκριμένη πλανητική όψη θα μας δώσει μια γεύση για το είδος των σχέσεων που πρόκειται να δημιουργηθούν. Η συνάντηση του Άρη και της Αφροδίτης στο περιβάλλον του Αιγόκερω φανερώνει σχέσεις με διαφορά ηλικίας ή από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα. Ο ένας από τους δύο θα έχει το πάνω χέρι σε πείρα και σε κύρος. Ο ένας θα παίξει το ρόλο του δασκάλου και ο άλλος του μαθητή. Άλλη μια εκδοχή αυτής της όψης θα μπορούσε να έχει ένα πιο συμφεροντολογικό χαρακτήρα, αφού μέσα από μια σχέση το ένα άτομο θα έχει την ευκαιρία να βασιστεί πάνω το στάτους του άλλου, με αποτέλεσμα να αναρριχηθεί επαγγελματικά και κοινωνικά.

Πέρα από το φιλόδοξο κομμάτι, οι πλανήτες εδώ αναζητούν ασφάλεια και σταθερότητα. Δεν τους ενδιαφέρει ο πειραματισμός με πολλούς συντρόφους. Ή είμαστε μαζί σοβαρά ή όχι. Όσο ισχυρή θα είναι η σεξουαλικότητα, άλλο τόσο θα είναι συγκρατημένη. Άλλωστε, η εκδήλωση ρομαντικών χειρονομιών σε δημόσια μέρη σπανίζει. Σε γήινη ζωδιακή θέση, οι πλανήτες παρουσιάζονται σαν να είναι φαινομενικά ντροπαλοί και σεμνοί. Ας μην παραξενευτούμε, λοιπόν, αν αισθανθούμε πως κάποιος ναι μεν ενδιαφέρεται γι’ εμάς, αλλά δεν μας το εκφράζει άμεσα. Ο Αιγόκερως μέσα του βράζει!!

Κριός

Θα λάμψετε στον επαγγελματικό σας χώρο με την βοήθεια του συγκεκριμένης όψης. Με την σύνοδο Άρη-Αφροδίτης θα γοητεύσετε με τον δυναμισμό σας! Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση κάτι που θα έχει αντίκτυπο και στα προσωπικά σας. Μέσα από επαφές και μηνύματα, είτε ένα άτομο από την εργασία σας θα κάνει την καρδία σας να χτυπήσει πιο δυνατά είτε σε μια κοσμική εκδήλωση θα πραγματοποιήσετε μια νέα γνωριμία που θα σας συναρπάσει.

Ταύρος

Συναισθηματικές εξελίξεις από το εξωτερικό και με άτομα διαφορετικής κουλτούρας προδιαθέτει το πλανητικό σκηνικό γι’ εσάς. Οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα έχουν περιπετειώδη χαρακτήρα. Αξιόπιστε τις νέες προοπτικές που θα σας παρουσιαστούν για να βάλετε μπροστά σχέδια που αφορούν εκπαιδευτικά προγράμματα και ταξίδια. Επικεντρωθείτε στις ευκαιρίες για δικτύωση ώστε να ανανεώσετε την σκοπιά απ’ όπου βλέπετε τα πράγματα.

Δίδυμοι

Ανάσα στα οικονομικά και εκπλήρωση κάποιου απωθημένου σας υπόσχεται η σύνοδος Άρη-Αφροδίτης. Θα προκύψουν ευκαιρίες για εύρεση εργασίας και θα λάβετε οικονομική υποστήριξη. Η ερωτική σας λίμπιντο θα είναι στο κόκκινο και ο αισθησιασμός σας πανίσχυρος. Θα κυριαρχεί το πάθος και δεν θα διστάσετε να επιβληθείτε μέσω του σεξ. Εκμεταλλευτείτε την σαγήνη σας! Δύσκολα θα σας αντισταθούν και δεν θα σας πουν όχι.

Καρκίνος

Ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα! Οι σχέσεις που θα γεννηθούν με την σύνοδο Άρη-Αφροδίτης στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας θα ξυπνήσουν από μέσα σας συναισθήματα πάθους που θα σας παρασύρουν. Οτιδήποτε δημιουργηθεί τώρα θα γίνει με έντονο και ενθουσιώδες τρόπο. Νέα πρόσωπα θα μπουν στην ζωή σας και θα διεγείρουν την ανάγκη σας για ερωτική επιθυμία. Τα καβγαδάκια θα λειτουργήσουν σαν αλατοπίπερο, άλλωστε γι’ αυτό είναι ο έρωτας.

Λέων

Τους χώρους όπου δραστηριοποιείστε καθημερινά ενεργοποιεί η σύνοδος Άρη-Αφροδίτης. Θα εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας με χειροπιαστές πράξεις και όχι τόσο με λόγια. Για τους δεσμευμένους θα γίνετε πολύ εξυπηρετικοί απέναντι στο ταίρι σας για να του αποδείξετε πόσο πολύ ενδιαφέρεστε γι’ αυτό. Άλλοι θα φροντίσετε την εξωτερική σας εμφάνιση κάνοντας κάποια αισθητική παρέμβαση ενώ κάποιοι θα τακτοποιήσετε τον προσωπικό σας χώρο. Για τους ελεύθερους μια ξαφνική γνωριμία στον χώρο της εργασίας σας ανατρέπει την ρουτίνα σας.

Παρθένος

Δυνατές στιγμές για τα ερωτικά σας υπόσχονται οι πλανητικές συγκυρίες. Η σύνοδος Άρη-Αφροδίτης λειτουργεί γι’ εσάς σαν ένα αεράκι ανανέωσης για να απολαύσετε τις χαρές της ζωής. Θα βγείτε έξω και θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας! Θα νιώσετε σαν μικρά παιδιά που επιζητούν να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Πάνω απ’ όλα όμως θα χαρείτε και θα ερωτευτείτε! Θα προσφέρετε απλόχερα την αγάπη σας. Όσοι επιθυμείτε να γίνετε γονείς διανύετε μια πολύ γόνιμη περίοδο.

Ζυγός

Αισθηματικές ευκαιρίες και νέες γνωριμίες μέσα στον οικογενειακό σας χώρο θα προκύψουν με τη σύνοδο Άρη-Αφροδίτης. Όσον αφορά το ζήτημα μιας ανακαίνισης ενός ακινήτου ή μιας μετακόμισης τώρα θα διευθετηθεί και θα φανείτε κερδισμένοι. Πολλοί θα θελήσετε να απομονωθείτε στο σπίτι σας περνώντας όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Φανείτε συγκρατημένοι με τον τρόπο που εκδηλώνετε τον θυμό στο ενδοοικογενειακό σας περιβάλλον αποφεύγοντας τις συναισθηματικές εξάρσεις.

Σκορπιός

Ευκαιρίες για εξορμήσεις και επέκταση του κοινωνικού σας κύκλου υπόσχονται οι πλανητικές συγκυρίες. Η σύνοδος Άρη-Αφροδίτης θα σας δώσει την ευκαιρία να λάβετε μέρος σε δραστηριότητες που σας εξιτάρουν εγκεφαλικά. Μέσα από τις επαφές σας θα έρθετε κοντά μ ’ένα νέο άτομο που θα σας ενθουσιάσει ερωτικά. Τυχαίες συναντήσεις θα εξελιχθούν σε παθιασμένους έρωτες!

Τοξότης

Έρωτας και χρήματα πάνε χέρι-χέρι γι’ εσάς με την σύνοδο Άρη-Αφροδίτης. Εξαιρετικές θα είναι οι συγκυρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Θα αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και θα εκφράστε τα θέλω σας. Επιπλέον θα πάρετε την σωστή απόφαση για να προχωρήσετε σε μια κερδοφόρα επένδυση. Μια ουρανοκατέβατη ερωτική γνωριμία θα προκύψει μέσα από μια οικονομική συμφωνία, κάνοντάς σας να νιώσετε ασφαλείς.

Αιγόκερως

Θα είστε οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας. Με την σύνοδο Άρη-Αφροδίτης στο ζώδιό σας θα εκπέμπετε ερωτισμό και αυτοπεποίθηση. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας και οι εξελίξεις στα ερωτικά θα τρέξουν σαν αστραπή. Οι ελεύθεροι θα βιώσουν παθιασμένες στιγμές και οι δεσμευμένοι θα αναθερμάνουν την σχέση τους. Δεν αποκλείεται να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση και μάλιστα το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πετυχημένο.

Υδροχόος

Μήπως έχετε κρυφούς θαυμαστές; Μήπως διατηρείτε μια κρυφή σχέση; Όπως και να έχει η κατάσταση η σύνοδος Άρη-Αφροδίτης σας κρούει το καμπανάκι να φροντίσετε πρώτα τον εαυτό σας και να μην αμελήσετε την ψυχική σας ηρεμία. Θα διανύσετε μια κλειστή περίοδο, θα κρατήσετε θα χαρτιά σας κλειστά και θα αναρωτηθείτε ποια είναι τα θέλω σας. Στα προσωπικά σας είστε σε μια φάση προετοιμασίας και μυστικότητας.

Ιχθύες

Ομάδες και φιλίες θα παίξουν καταλυτικό ρόλο φέρνοντάς σας κοντά σε ενδιαφέροντες νέους ανθρώπους από τους οποίους θα επωφεληθείτε. Με την σύνοδο Άρη-Αφροδίτης η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ ευχάριστη. Ευκαιρίες για ξαφνικές συναισθηματικές γνωριμίες μέσα από τις παρέες σας θα ξεπηδήσουν. Δεν αποκλείεται μια γνωριμία από τον φιλικό σας κύκλο να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση. Αξιοποιήστε όλες τις προτάσεις που θα σας γίνουν

astroteam.gr