Αρχική Ν. Κορινθίας Tελικά ποιος είναι αυτός που θέλει διακαώς να κλείσει επιχείρηση με 100...

Tελικά ποιος είναι αυτός που θέλει διακαώς να κλείσει επιχείρηση με 100 εργαζόμενους στην Κόρινθο ;;;;;;

Με έκπληξη διαβάσαμε στο loutrakiblog σήμερα πως κατατέθηκε διαμαρτυρία πρόσκληση ενώπιον των : Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου , Αρχή Διαφάνειας και Oικονομικού Eγκλήματος , Σ.τ.Π,Περιφέρεια Πελοποννήσου , Π.Ε Κορινθίας που αφορά την επιχείρηση KORINTHIAN PALACE CATERING ΑΕ και τις ενέργειες που Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα για αναστολή της απόφασης της Αθηνάς Κόρκα σχετικά με κλείσιμο της επιχείρησης.

Αυτό που λησμονήθηκε όμως να αναφερθεί είναι ΠΟΙΟΣ κατέθεσε αυτή την διαμαρτυρία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου. Οπως βλέπετε παρακάτω δεν αναγράφεται ούτε ο δικηγόρος, ούτε ο εντολέας του.

Με λίγα λόγια υπάρχει ανάμεσά μας ΚΑΠΟΙΟΣ που προσπαθεί παρά την τελεσίδικη απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου να επαναφέρει την αρχική απόφαση της Αθηνάς Κόρκα και να κλείσει επιχείρηση που απασχολεί 100 και πλέον εργαζόμενους. Το ζητούμενο είναι γιατί δεν θέλει να γίνει γνωστό τόσο το δικό του όνομα όσο και του/της δικηγόρου του. ‘Ετσι θα μπορούσαμε να μιλάμε πολύ καλύτερα, να τον αναζητήσουμε, να μας κάνει έστω μία δήλωση για το πάθος του στο κλείσιμο μίας επιχείρησης. Ο λόγος που “κρύβεται” προφανώς είναι γιατί φοβάται την οργή της κοινής γνώμης που από την πρώτη στιγμή έχει σταθεί στο πλευρό των εργαζόμενων και της διοίκησης της εταιρείας. Αυτό τουλάχιστον η δική μας δημοσιογραφική ομάδα το έχουμε εισπράξει πολλάκις τις τελευταίες μέρες με τα άπειρα τηλέφωνα που δεχόμαστε από πολίτες που με αγωνία μας ρωτούν για τις εξελίξεις.

Θα καλούσα τον εν λόγω κύριο ή κυρία να βγει δημόσια και να υπερασπιστεί τον πόθο του, παρότι θα ζητήσω και από το αντίστοιχο τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας ένα ακριβές αντίγραφο της παρακάτω διαμαρτυρίας – πρόσκλησης που έφτασε με θράσος από την πλευρά του/της και στα χέρια του Περιφερειάρχη που αποδεδειγμένα δίνει έναν καθημερινό αγώνα για τις επιχειρήσεις και των 5 νομών και τους εργαζόμενους σε αυτές.

Η κ.Κόρκα και οι άνθρωποί της γνωρίζουν τον έν λόγω κύριο/κυρία; Και αν ναι θα πρέπει για την ενημέρωση της κοινής γνώμης να το δημοσιεύσουν. Γιατί η κοινή γνώμη έχει μεγάλη δύναμη και αγαπά όσους έχουν θάρρος …… !!!! Και η απάντηση της κοινής γνώμης αποτυπώνεται σε ένα διάφανο κουτί που λέγεται κάλπη. Δεν θα σταματήσω να ζητάω εξηγήσεις για τον κόσμο που κινδύνεψε να μείνει στον δρόμο ακόμη και ………….. μέσα από αίθουσα δικαστηρίου.

Παραθέτω το κείμενο της διαμαρτυρίας όπως δημοσιεύτηκε:

Σ.Μπαλή