Αρχική Eπικαιρότητα Συγκλονίζει η μάνα που έχασε τα 3 παιδιά της: Σας έχω θυμώσει,...

Συγκλονίζει η μάνα που έχασε τα 3 παιδιά της: Σας έχω θυμώσει, γιατί αφήσατε την αγκαλιά μου άδεια

Η ανάρτηση της τραγικής μάνας λίγες μόνο ώρες μετά τον αποχαιρετισμό του τρίτου της παιδιού, μέσα σε μόλις τρία χρόνια.
Αβάσταχτος είναι ο πόνος για την οικογένεια στην Πάτρα που «αποχαιρέτησε» χθες (02/02) το τρίτο της παιδί, σε μόλις τρία χρόνια.
Η ανάρτηση της χαροκαμένης μητέρας, η οποία «έχασε» και τα τρία της παιδιά, «ραγίζει» καρδιές. Και ενώ έχουν περάσει λίγες μόνο ώρες μετά τις σκηνές αρχαίας τραγωδίας και το τελευταίο «αντίο» στο τρίτο της παιδί, την 9χρονη Τζωρτζίνα, η οποία «έφυγε» ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς, η Ρούλα Πισπιρίγκου συγκλονίζει με τα όσα γράφει:
«Σας γέννησα, σας έδωσα ζωή!! Όμως σας έχω θυμώσει, γιατί αφήσατε την αγκαλιά μου άδεια!!
 Ήσουν το στήριγμά μου, ο λόγος που γελούσα, ο λόγος που έπαιρνα δύναμη να συνεχίσω!!
Ήσουν μαχήτρια μέχρι τελευταία στιγμή, γελούσες, μας κοίταγες χωρίς να μπορείς να μιλήσεις και μας έλεγαν τα μάτια σου “συνεχίστε, εγώ είμαι εδώ, παλεύω”!!
Καλό ταξίδι, μιτσιμπονάκι μου!!
Καλή αντάμωση με τις αδερφούλες σου!!
Για μένα δεν φύγατε και δεν θα φύγετε ποτέ!!!
Σ αγαπάω και τις τρεις, Τζωρτζίνα».

Τα τρία παιδιά «έφυγαν» από διαφορετική αιτία

Το απίστευτο δράμα της οικογένειας που έχασε και τα τρία παιδιά της μέσα σε τρία χρόνια, κάτι που όμοιό του ίσως να μην έχει υπάρξει ξανά στη χώρα μας, έχει προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η Μαλένα άφησε την τελευταία της πνοή το 2019 από ηπατική ανεπάρκεια, σε ηλικία μόλις τριάμισι ετών. Το δεύτερο «χτύπημα» στην οικογένεια ήρθε με τον χαμό της Ίριδας, η οποία «έφυγε» από τη ζωή το 2020, σε ηλικία μόλις έξι μηνών, από σπάνια νόσο φλεβοκόμβου εξ γενετής.

«Η νόσος του φλεβοκόμβου περιλαμβάνει διάφορες παθολογικές καταστάσεις που αφορούν στη δημιουργία του ηλεκτρικού ρεύματος (των διαδοχικών εκπολώσεων-επαναπολώσεων) στον φλεβόκομβο και την εξάπλωσή του στους κόλπους της καρδιάς. Για να συσταλεί και να εκτοξεύσει το αίμα ο καρδιακός μυς, πρέπει να διεγερθεί από ηλεκτρικό ρεύμα. Το ηλεκτρικό ρεύμα, η καρδιά το παράγει μόνη της, στον φλεβόκομβο (ειδικά κύτταρα που εκπολώνονται-επαναπολώνονται αυτόματα) που βρίσκεται στον δεξιό κόλπο. Η περίπτωση θανάτου από αυτή τη νόσο είναι εξαιρετικά σπάνια».

Δυστυχώς, τα τραγικά χτυπήματα της μοίρας δεν είχαν τελειώσει ακόμα, καθώς η οικογένεια κλήθηκε να θρηνήσει τον θάνατο και του τρίτου της παιδιού, της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η μικρή νοσηλεύτηκε στο «Καραμανδάνειο» με πόνους στο στομάχι τον περασμένο Απρίλιο, όταν και έπαθε την πρώτη ανακοπή που της προκάλεσε αναπηρία σε μεγάλο βαθμό.
Πριν από λίγες μέρες υποβλήθηκε σε μαγνητική εγκεφάλου στο Νοσοκομείο του Ρίου και εκεί άρχισαν τα προβλήματα, αφού είχε δύο καρδιακά επεισόδια. Τελικά, έγινε «άγγελος» και πήγε να συναντήσει τις αδελφούλες της το περασμένο Σάββατο.