Αρχική Χωρίς κατηγορία Αναλυτικές μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Εναλλακτική Παιδεία

Αναλυτικές μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Εναλλακτική Παιδεία

Ένας μήνας που επιτέλους ο Ερμής γυρίζει σε ευθεία πορεία (5/2), ενώ η Αφροδίτη και ο Άρης θα συμπορεύονται για αρκετό διάστημα ευνοώντας την δημιουργία μιας πιο ερωτικής ατμόσφαιρας. Από τις 6 έως τις 8 Φεβρουαρίου ο Άρης και ο Ουρανός θα βρίσκονται σε καλή επαφή, οπότε ευνοούνται καινοτόμα ξεκινήματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή σε «σκοτεινές» και εμμονικές σκέψεις από τις 5 μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου.
Προς το τέλος του μήνα, η συνάντηση Άρη και Πλούτωνα θα φέρει ένταση, απολυτότητα και επιθυμία για χειραγώγηση, ενώ η εμμονική επιμονή μπορεί να λειτουργήσει καταστροφικά. Από όλα έχει το μενού, οπότε φροντίστε να αξιοποιήσετε και να χαρείτε τις πιο χαλαρές ημέρες ενώ οπλιστείτε με αυτογνωσία και υπομονή για τις πιο δύσκολες.

Καλό μήνα!

Κριός

Η ενέργεια του μήνα επικεντρώνεται σε φίλους, ομάδες και ομοϊδεάτες καθώς και στους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Υπάρχει κάτι που θέλετε να αλλάξετε, να κάνετε μια νέα αρχή σε αυτούς τους τομείς αλλά αφενός οι συνθήκες σας προκαλούν εκνευρισμό και ένταση, αφετέρου μέχρι και τις 5/2, λόγω ανάδρομου Ερμή δεν ενδείκνυνται νέα ξεκινήματα τα οποία θέλουμε να μακροημερεύσουν. Ωστόσο, με την Αφροδίτη και τον Άρη να συμπορεύονται, μπορείτε να ασκήσετε τη γοητεία σας και να πετύχετε να επηρεάσετε σημαντικά πρόσωπα, ώστε να πετύχετε το σκοπό σας.
Ειδικότερα, ο Άρης στον Αιγόκερω σας δίνει πυγμή και δυναμισμό να κυνηγήσετε ευκαιρίες για την καριέρα σας, ωστόσο μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με συγκρούσεις και εντάσεις προκειμένου να υπερασπιστείτε τα επαγγελματικά «θέλω» σας. Επιπλέον, μπορεί να φέρει ένταση σε σχέση με κάποιο γονέα.
Η Πανσέληνος του μήνα δίνει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε πως ήρθε η ώρα να αλλάξετε κεφάλαιο σε σχέση με το πώς διασκεδάζατε ως τώρα, είτε να «κλείσετε» ένα φλερτ που «έπαιζε» στον ορίζοντα. Όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο (11 με 20 Απριλίου) θα ζοριστείτε λίγο παραπάνω στο τέλος του μήνα καθώς ο Άρης (κυβερνήτης σας) θα συναντηθεί σε δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα και θα πυροδοτήσει τις εμμονές σας και την επιθυμία σας να χειραγωγήσετε πρόσωπα και καταστάσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Ταύρος 

Ο Φεβρουάριος φαίνεται να ξεκινάει με εκνευρισμό και ένταση για θέματα καριέρας ή σε σχέση με κάποιο γονέα. Από τη μία θέλετε να ανατρέψετε την υπάρχουσα κατάσταση και από την άλλη νιώθετε ‘υποχρέωση’ να σηκώσετε τα βάρη που πέφτουν πάνω σας με το σκεπτικό ότι θα βάλετε τα θεμέλια για μία «σταθερή» καριέρα.
Αν βρίσκεστε σε μια φάση που θέλετε να κάνετε αλλαγές σε αυτόν τον τομέα, καλό θα ήταν να τις δρομολογήσετε για μετά τις 5/2. Φυσικά, δεν παύετε να το σκέφτεστε καθόλη τη διάρκεια του μήνα και ειδικότερα από τις 15/2 και μετά.
Παράλληλα, «τρέχετε» για σπουδές, θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, και δεν θα λείψουν οι εντάσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας. Η Πανσέληνος, θα ρίξει φως σε θέματα που σχετίζονται με το ακίνητα, οικογενειακά ζητήματα ή συνειδητοποιήσεις σε σχέση με πρόσωπα της οικογένειας.

Δίδυμοι

Ο μήνας ξεκινάει με ένταση και εκνευρισμό για θέματα σπουδών, θρησκείας, εξωτερικού. Από τη μία θέλετε να ανατρέψετε τη μέχρι τώρα πορεία σας και από την άλλη οι υποχρεώσεις και τα «πρέπει» σας πιέζουν να συνεχίσετε μια προδιαγεγραμμένη πορεία.
Εάν σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές σε σχέση με αυτούς τους τομείς, καλό θα ήταν να το επιχειρήσετε μετά τις 5/2 . Βέβαια, καθόλη τη διάρκεια του μήνα θα σας απασχολεί αυτό το θέμα, όμως, από τις 15/2 και μετά θα βρίσκεται στην καθημερινή σας σκέψη.
Παράλληλα, με τον Άρη στον Αιγόκερω, χρειάζεται να προσέχετε με τα οικονομικά σας και κυρίως αν αυτά τα συνδιαχειρίζεστε με το σύντροφό σας. Επιπλέον, μπορεί να προκύψουν θέματα με δάνεια ή εφορία, οπότε να μην κάνετε οικονομικά ανοίγματα καθώς θα σας προκύψουν έξοδα που δεν υπολογίζατε. Τέλος, η Πανσέληνος φέρνει συνειδητοποιήσεις σε σχέση με τα αδέρφια, ξαδέρφια, και συγγενείς γενικότερα, ενώ μπορεί να βοηθήσει στην ολοκλήρωση γραφειοκρατικών θεμάτων.

Καρκίνος

Ο μήνας ξεκινάει με ένταση και εκνευρισμό για θέματα που αφορούν δάνεια, εφορία, κληρονομικά, ή και τον τρόπο διαχείρισης σε κοινά αποκτήματα ή χρήματα που μπορεί να έχετε με το σύντροφο σας, γεγονός που μπορεί να σταθεί αιτία συγκρούσεων. Αν θέλετε να αλλάξει η υπάρχουσα διαχείριση, καλό θα ήταν να κάνετε τις διαπραγματεύσεις σας μετά τις 5/2.
Γενικότερα, αυτό το μήνα χρειάζεται να προσέξετε τη σχέση σας καθώς είστε επιρρεπείς σε διαφωνίες που μπορεί να εξελιχθούν σε καβγάδες, οπότε προσπαθήστε να δείτε την συνθήκη αυτή ως μια ευκαιρία για να λυθούν θέματα που την αφορούν. Από την άλλη, όσοι είστε single θα έχετε ένα αρκετά ερωτικό διάστημα που ίσως αν συμφωνεί και το υπόλοιπο ωροσκόπιο σας να σας οδηγήσει στη δημιουργία μιας παθιασμένης σχέσης.
Τέλος, με την Πανσέληνο του μήνα, φωτίζονται θέματα όπως οι οικονομικές απολαβές από τη δουλειά σας και ίσως είστε σε θέση πλέον να δείτε πτυχές που έως τώρα αγνοούσατε και να αποφασίσετε αναλόγως. Προς το τέλος του μήνα, όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο (11 με 21 Ιουλίου) θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την αυτοσυγκράτηση σας καθώς, η δύσκολη επαφή Άρη και Πλούτωνα θα σας ωθήσει στο να χειραγωγήσετε το σύντροφο σας ενώ η ζήλια και η καχυποψία σας ίσως χτυπήσουν «κόκκινο».

Λέων

Ο μήνας ξεκινάει με εσάς να επιθυμείτε ένα νέο ξεκίνημα για τη σχέση σας, αλλά ο εκνευρισμός που έχετε με το σύντροφο και οι αντικρουόμενες επιθυμίες σας, δεν το κάνουν εύκολο. Καλό θα ήταν να περιμένετε και να επαναδιαπραγματευθείτε θέματα που έχουν να κάνουν με τη σχέση σας μετά τις 5/2 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ευθεία πορεία. Από την άλλη, όσοι είστε single, ήρθε η ώρα να μπει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας ή να εξελιχθεί σε σχέση κάποιο υπάρχον φλερτ. Λίγο υπομονή και μετά τις 5/2 … βουρ!
Η Πανσέληνος του μήνα φαίνεται πως σας οδηγεί σε συνειδητοποιήσεις που αφορούν τον εαυτό σας και το άμεσο περιβάλλον σας και ίσως αποφασίσετε πως ένας κύκλος κλείνει και θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγές. Η δραστηριότητα σας αυτό το μήνα έχει να κάνει με διεκπαιρεωτικές υποθέσεις, ρουτίνα και πολλή δουλειά που σας φέρνει εντάσεις, ενώ είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με συναδέλφους ή κάποιον υπάλληλο σας.
Προσοχή στην υγεία, τη διατροφή σας καθώς κινδυνεύετε να εξαντλήσετε τα αποθέματα της ενέργειας σας.

Παρθένος 

Η Νέα Σελήνη του μήνα προκαλεί ένταση και εκνευρισμό σε θέματα εργασιακά και καθημερινότητας. Από τη μια πλευρά θέλετε να κάνετε ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας κι από την άλλη οι υποχρεώσεις που «σέρνετε» είναι αδύνατον να εγκαταλειφθούν.
Όποιες αλλαγές θέλετε να κάνετε στη ρουτίνα σας ή στη διατροφή και την υγεία σας γενικότερα, καλό θα ήταν να γίνουν μετά τις 5/2, όπου ο Ερμής (και κυβερνήτης σας) γυρίζει σε ευθεία πορεία και θα βοηθήσει να αποκλιμακωθεί η κατάσταση.
Τον μήνα αυτό θα ασχοληθείτε κυρίως με τη διασκέδαση, τα χόμπι και με τα φλερτ σας, ενώ αν έχετε παιδιά, θα απορροφήσουν αρκετό μέρος της ενέργειας σας. Η Πανσέληνος του μήνα φαίνεται να ρίχνει φως σε αθέατες πλευρές του εαυτού σας και να σας βοηθάει να αποκαταστήσετε την εσωτερική σας ηρεμία. Μπορείτε να καθιερώσετε πιο εσωστρεφείς δραστηριότητες όπως ο διαλογισμός ή κάποιας μορφής τέχνη για να ισορροπείτε την ένταση που σας περιβάλλει εξωτερικά.

Ζυγός

Οι Ζυγοί, τον Φλεβάρη θα ασχοληθείτε κυρίως με θέματα, που θα έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, τα παιδιά αλλά και τα ερωτικά σας. Την 1η του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου, θα γίνει η νέα σελήνη του Φεβρουαρίου. Η συμμέτοχη του Κρόνου αλλά και του Ουρανού, κάνουν αυτό το νέο φεγγάρι δύσκολο και περιοριστικό. Θα έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να βγείτε και να διασκεδάσετε. Όμως εντάσεις και ανατροπές θα σας χαλάσουν ή θα σας καθυστερήσουν τα νέα σχέδια. Μην βιάζεστε, λοιπόν και μην αγχώνεστε να τα κάνετε όλα.

Στις 4 του μήνα, οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, με το εξάγωνο του Άρη και του Δία, θα έχετε την ευκαιρία για επέκταση. Θα πάρετε πρωτοβουλίες σε θέματα που αφορούν στο σπίτι, στην οικογένεια αλλά και στην καθημερινότητα σας. Παράλληλα, την ίδια ημέρα, ο Ήλιος θα κάνει όψη συνόδου με τον Κρόνο. Οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, θα δείτε κάποια πράγματα πιο ώριμα και με υπευθυνότητα. Κυρίως, σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά, το σύντροφο και την δημιουργία.
Οι γεννημένοι 3,4 και 5 Οκτωβρίου, στις 8 του μήνα, θα αιφνιδιαστείτε θετικά από το τρίγωνο του Άρη και του Ουρανού. Ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με το σπίτι, τα κληρονομικά και τις τράπεζες. Στη συνέχεια, 11 του μήνα, ο Πλούτωνας με τον Έρμη θα βρεθούν ο ένας δίπλα στον άλλο. Οι γεννημένοι 19,20 και 21 Οκτωβρίου θα είστε στη θέση να ερευνήσετε σε βάθος τα παραπάνω θέματα, αλλά και να ελέγξετε καλύτερα τις κινήσεις σας.

Στις 16 η Αφροδίτη θα κάνει σύνοδο με τον Άρη. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί και η πανσέληνος του μήνα. Η Πανσέληνος αυτή θα έρθει για να ολοκληρώσει ότι ξεκίνησε στη νέα σελήνη. Θα πρέπει να προσέξετε τις διαφωνίες ή τις αντιπαραθέσεις, προκειμένου να δείτε τα σχέδια σας να προχωράνε. Θέματα λοιπόν που αφορούν στα παιδιά, στα ερωτικά, στους φίλους αλλά και στις ομάδες που συμμετέχετε, είναι κάποια από αυτά που θα έρθουν πάλι μπροστά. Ο Άρης και η Αφροδίτη, στις 23 και στις 24 του μήνα, θα κάνουν όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα. Θα είναι μέρες ρομαντικές και προσφοράς. Θα μπορούσατε να βοηθήσετε άτομα της οικογενείας σας ή να σας βοηθήσουν εκείνοι. Τέλος, στις 25 του μήνα, ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό. Προσοχή σε ότι λέτε στα παιδιά ή το σύντροφο σας, καθώς μπορεί να είστε κάπως επιθετικοί ή και το αντίστροφο.

Σκορπιός

Οικογένεια, σπίτι, σχέσεις με συγγενείς, επικοινωνία άλλα και μετακινήσεις είναι μερικά από τα θέματα, που θα σας απασχολήσουν περισσότερο τον Φεβρουάριο. Ο μήνας ξεκίνα με την νέα σελήνη όπου θα γίνει την 1η κιόλας μέρα. Θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένεια. Κάποιοι από εσάς ίσως θέλετε να μετακομίσετε, να πουλήσετε ή και να αγοράσετε ένα ακίνητο. Επίσης, η ανάγκη να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τους γονείς και το προσωπικό σας περιβάλλον, θα είναι μεγαλύτερη. Η συμμετοχή του Κρόνου αλλά και του Ουρανού δεν βοηθούν ιδιαίτερα την κατάσταση, καθώς οι ανατροπές, οι εντάσεις αλλά και οι περιορισμοί δεν λείπουν.

Στις 4 του μήνα, με την σύνοδο Κρόνου και Ήλιου, οι γεννημένοι 1 έως 5 Νοεμβρίου, θα πρέπει να αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες και να αντιμετωπίσετε διάφορα οικογενειακά θέματα με ωριμότητα και υπευθυνότητα. Ο Άρης, στις 8 του μήνα, θα κάνει όψη τριγώνου με τον Ουρανό. Οι γεννημένοι τέλος πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαημέρου, θα πάρετε αποφάσεις που μπορεί να είναι ξαφνικές και ανατρεπτικές, με σκοπό να καλυτερεύσετε συνεργασίες και σχέσεις που αφορούν εσάς και τα συγγενικά σας πρόσωπα. Στις 11 Φεβρουαρίου, όπου ο Ερμής θα κάνει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα, αυτές θα είναι ακόμα πιο έντονες. Θα έχετε ακόμα, την δυνατότητα να κάνετε πιο ελεγχόμενες κινήσεις, αφού πρώτα θα τις έχετε ερευνήσει σε βάθος.

Στις 16 Φεβρουαρίου μαζί με την σύνοδο Άρη και Αφροδίτης, έχουμε και την πανσέληνο. Θέματα με το σπίτι, την καριέρα, τους γονείς αλλά και τους προϊσταμένους, έρχονται πάλι μπροστά σας. Ίσως νιώσετε ανασφάλεια με τα παραπάνω και για αυτό κάλο θα ήταν να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Οι γεννημένοι τέλος τρίτου δεκαημέρου, στις 23 όπου ο Άρης θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, θα έχετε αποκαλύψεις που θα αφορούν στους συγγενείς και στον περίγυρο σας γενικότερα. Στις 24 την ιδία όψη με τον Ποσειδώνα ακολουθεί και η Αφροδίτη. Δίνοντας σας μια πιο ρομαντική διάθεση.
Τέλος, την προσοχή σας θα πρέπει να έχετε οι γεννημένοι 1 έως 5 Νοέμβριου στις 25 του μήνα, όπου ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό. Θα υπάρξουν εντάσεις ή ξαφνικές ανατροπές, με άτομα της οικογένειας αλλά και με τους συνεργάτες σας.

Τοξότης

Τον Φεβρουάριο, εσείς οι Τοξότες θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με θέματα που αφορούν στις επαφές με συγγενικά πρόσωπα, στις σπουδές, μετακινήσεις, επικοινωνία αλλά και οικονομικά ζητήματα. Η Νέα Σελήνη, θα γίνει την 1η του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 3ο φυσικό σας οίκο. Είναι ένα ανατρεπτικό και πιεστικό νέο φεγγάρι, καθώς έχει την συμμέτοχη του Κρόνου και του Ουρανού. Θέλετε να προωθήσετε θέματα σπουδών, μετακινήσεων, που ενδεχομένως πρέπει να γίνουν και επικοινωνίας μεταξύ εσάς και των συγγενών σας. Ίσως υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και περιορισμοί.

Στις 4 του μήνα είναι μια καλή ημέρα για να διαχειριστείτε και να πάρετε αποφάσεις, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και τα οικονομικά σας. Το εξάγωνο μεταξύ Άρη και Δία αλλά και ο Ερμής που μπαίνει σε ορθή πορεία, βοηθά να βρεθούν λύσεις και ευκαιρίες, κυρίως για τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Παράλληλα ο Ήλιος θα κάνει όψη συνόδου με τον Κρόνο και θα υπάρχει μια ώριμη και ρεαλιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων.
Ο Άρης, στις 8 του μήνα, θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό. Οι γεννημένοι αρχές δευτέρου δεκαημέρου, ίσως έχετε κάποιες θετικές αλλαγές στην καθημερινή σας εργασία αλλά και στο οικονομικό κομμάτι που σας ενδιαφέρει μιας και έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά.

Στις 11 Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας με τον Ερμή θα βρεθούν ο ένας δίπλα στον άλλο, βάζοντας σας σε διαδικασία να ερευνήσετε σε βάθος τις οικονομικές σας κινήσεις. Η Αφροδίτη με τον Άρη θα κάνουν όψη συνόδου, στις 16 του μήνα στον δεύτερο οίκο σας, φέρνοντας εκτός από φλερτ και οικονομικές ευκαιρίες. Την ιδία ημέρα γίνεται και η πανσέληνος του Φλεβάρη, η οποία είναι αρκετά καθοριστική κυρίως για τα σταθερά ζώδια. Εσείς οι Τοξότες, θα θελήσετε απλά να κλείσετε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, επαφές με ανθρώπους του εξωτερικού, σπουδές , συγγενείς αλλά και το μεταφορικό σας μέσο.
Στις 23 και στις 24 ο Άρης και η Αφροδίτη θα κάνουν εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα είναι ρομαντικές μέρες και ίσως εκπληρώσετε και κάποιες από τις ερωτικές σας φαντασιώσεις, ιδιαίτερα εσείς που είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Τέλος, 25 του μήνα, ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργώντας εντάσεις στα θέματα επικοινωνίας αλλά και γραφειοκρατικές επιπλοκές.

Αιγόκερως

Αυτός ο μήνας στρέφει όλο το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά, στα προσωπικά και στο πως βλέπετε τον εαυτό σας γενικότερα. Ο τρόπος που βλέπετε και αντιμετωπίζετε τα πράγματα αλλάζει, βοηθώντας σας να εξελιχτείτε. Την 1η του μήνα, στο ζώδιο του Υδροχόου και στο δεύτερο οίκο σας, θα γίνει η νέα σελήνη. Θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στα οικονομικά και στις πηγές εσόδων σας, διότι αυτό το νέο φεγγάρι θα σας δημιουργήσει ανασφάλεια και στρες. Τόσο ο Κρόνος όσο και ο Ουρανός συμμετέχουν με δύσκολες όψεις, φέρνοντας εμπόδια ή ανατροπές.

Στις 4 του μήνα, με το εξάγωνο Άρη- Δία, οι γεννημένοι 29,30 και 31 Δεκεμβρίου, θα πάρετε πρωτοβουλίες και θα έχετε ευκαιρίες για επέκταση και προώθηση του εαυτού σας. Την ίδια ημέρα ο Ήλιος και ο Κρόνος θα κάνουν όψη συνόδου και αυτό θα σας περιορίσει κάπως στα οικονομικά. Οι γεννημένοι 30, 31 Δεκεμβρίου και 1,2 Ιανουαρίου, στις 8 του μήνα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η όψη τετραγώνου μεταξύ Άρη και Ουρανού, σας επηρεάζει αιφνιδιάζοντας σας σε προσωπικό επίπεδο. Επίσης καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις και να προσέχετε για τυχόν τραυματισμούς. Ο Ερμής ,στις 11 Φεβρουαρίου, θα κάνει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Οι γεννημένοι 16,17,18 και 19 Ιανουαρίου, έχοντας τον Πλούτωνα τόσο καιρό στον Ήλιο σας ήδη βιώνεται αλλαγές. Με τον Ερμή δίπλα του οι κινήσεις γίνονται ελεγχόμενες και οι ιδέες εντελώς καινούργιες με σκοπό να αποκτήσετε μεγαλύτερη δύναμη.

Στις 16 θα γίνει η πανσέληνος του μήνα και παράλληλα η Αφροδίτη θα βρεθεί δίπλα στον Άρη. Οι γεννημένοι 5,6 και7 Ιανουαρίου θα έχετε μια έντονη ερωτική διάθεση και γιατί όχι μια συναρπαστική γνωριμία. Με την πανσέληνο αυτή θα έρθουν πάλι στην επιφάνεια θέματα που αφορούν στα οικονομικά και στις πηγές εσόδων σας γενικότερα. Επίσης θέματα που έχουν να κάνουν με κληρονομικά, τράπεζες ή χρήματα των άλλων. Κάλο θα ήταν σε αυτή την πανσέληνο να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του.
Στις 23 και 24, ο Άρης και η Αφροδίτη θα κάνουν εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Εσείς που έχετε γεννηθεί 11,12 και 13 Ιανουαρίου, θα έχετε αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης μια ρομαντική διάθεση θα σας συντροφεύει. Τέλος, ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στις 25 του μήνα, φέρνοντας κάποιες δυσκολίες ή επιπλοκές κυρίως στον οικονομικό σας τομέα.

Υδροχόος

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας των γενεθλίων σας. Θα δώσετε μεγάλη έμφαση στα προσωπικά σας. Θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την προσωπική σας εμφάνιση, αλλά και με τους άλλους, σχέσεις, συνεργάτες κ.λπ. Την πρώτη του μήνα θα γίνει η νέα σελήνη του Φλεβάρη. Θα έχει μαζί τις δύσκολες όψεις του Κρόνου και του Ουρανού. Θέλετε να κάνετε αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο ή θα πρέπει να κάνετε αλλαγές και όλο αυτό σας δημιουργεί συναισθηματική αναταραχή. Μπαίνετε σε νέες δοκιμασίες, τεστάροντας τις αντοχές σας.

Στις 4 του μήνα ο Άρης θα κάνει εξάγωνο με τον Δία και ο Ήλιος θα βρεθεί στο πλάι του Κρόνου. Όσοι έχετε εκεί τα γενέθλια σας δηλαδή 3, 4 και 5, θα νιώσετε αρκετή πίεση, με τον Κρόνο να σας ζήτα υπευθυνότητα και ωριμότητα. Δουλεύοντας και αναλαμβάνοντας ευθύνες θα δείτε και καλά αποτελέσματα. Παράλληλα, μπορείτε να πάρετε γρήγορες και δυναμικές πρωτοβουλίες. Ο Άρης κάνοντας τρίγωνο με τον Ουρανό, στις 8 του μήνα, σας κάνει να επαναστατήσετε και να πάρετε τα ρίσκα σας. Στις 11, ο Ερμής θα κάνει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα στον 12ο φυσικό σας οίκο. Οι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου θα κάνετε ελεγχόμενες κινήσεις και θα είστε αρκετά δύσπιστοι. Επίσης, είναι μια ευκαιρία να κάνετε ενδοσκόπηση εξερευνώντας τα βάθη της ψυχής σας.

Στις 16 ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρεθούν ο ένας δίπλα στον άλλον, δημιουργώντας ένα ερωτικό κλίμα. Ερωτάς , φλερτ αλλά και κάποια συναρπαστική γνωριμία μπορεί να προκύψει. Παράλληλα, την ίδια ημέρα, θα γίνει και η Πανσέληνος στο άξονα Υδροχόου και Λέοντα. Έρχονται λοιπόν μπροστά θέματα που αφορούν στις σχέσεις. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε και να πάρετε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με εσάς και τους σημαντικούς άλλους στην ζωή σας. Ο Άρης και η Αφροδίτη θα κάνουν εξάγωνα με τον Ποσειδώνα στις 23 και 24 του μήνα. Μιας και βρίσκονται στον 12ο οίκο σας, θα υπάρχει ρομαντισμός και ερωτική διάθεση, αλλά και αποκάλυψη παρασκηνιακών κινήσεων και κρυφών ερωτικών γνωριμιών.
Στις 19 του μήνα ο Ήλιος φεύγει από το δικό σας ζώδιο και περνά στους Ιχθύς. Ο Ερμής έχει ήδη περάσει στο δικό σας από τις 15, βοηθώντας τους γεννημένους των πρώτων ημερών να έχουν γρήγορες και έξυπνες ιδέες. Τέλος στις 25 του μήνα ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνοντας απότομες αλλαγές στη συμπεριφορά σας, κυρίως με τα άτομα της οικογενείας σας.

Ιχθύες

Το Φλεβάρη εσάς τα γλυκά ψαράκια, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα θέματα που έχουν να κάνουν με το μέσα και την ψυχολογία σας. Επίσης, τα εργασιακά και τα θέματα υγείας θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτό τον μήνα. Την πρώτη ημέρα του μήνα θα γίνει η νέα σελήνη στον Υδροχόο και στον 12ο οίκο σας. Μυστικές επαφές ή σχέσεις, ανάγκη για απομόνωση και εσωτερική ηρεμία, είναι μερικά από τα πράγματα που θέλετε να κάνετε αυτή την εποχή. Η συμμέτοχη του Κρόνου και του Ουρανού σε αυτό το νέο φεγγάρι, ίσως σας περιορίσει ανατρέποντας τα δεδομένα σας και αυτό σας φέρνει άγχος και συναισθηματική αστάθεια.

Στις 4 του μήνα, ο Άρης κάνει εξάγωνο με τον Δία και οι γεννημένο του πρώτου δεκαημέρου παίρνετε πρωτοβουλίες και βρίσκετε ευκαιρίες, μέσω φίλων και ομάδων. Ο Άρης, στις 8 Φλεβάρη, θα κάνει όψη τριγώνου με τον Ουρανό, φέρνοντας θετικές ανατροπές που σας βοηθούν να απελευθερωθείτε και να εκφραστείτε με τον τρόπο που εσείς θέλετε. Ο Ερμής θα βρεθεί δίπλα στον Πλούτωνα στις 11 του μήνα. Οι γεννημένοι τέλος τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε αρκετά σχέδια που με την βοήθεια των φίλων ή των ομάδων που συμμετέχετε, μπορείτε να τα υλοποιήσετε.

Στις 16, ο Άρης θα κάνει όψη συνόδου με την Αφροδίτη και είναι μια ευκαιρία για ερωτικές γνωριμίες μέσω φίλων και γνωστών . Επίσης, θα γίνει και η πανσέληνος του μήνα στον άξονα Υδροχόου, Λέοντα. Ζητήματα λοιπόν, που έχουν να κάνουν με τα εργασιακά και την ψυχική και σωματική σας υγεία, έρχονται πάλι μπροστά. Γνωριμίες, εκπλήρωση ερωτικών φαντασιώσεων, ρομαντισμό αλλά και καλλιτεχνικές ανησυχίες θα φέρουν τα εξάγωνα του Άρη και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 23-24 του μήνα. Τέλος ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στις 25 Φεβρουάριου δημιουργώντας σας μια κυκλοθυμική διάθεση, βλέποντας τις ιδέες σας να μην έχουν τα αποτελέσματα που θέλετε.

astroteam.gr