Αρχική Eπικαιρότητα Συγκλονίζει ο πατέρας του 21χρονου σκιέρ που σκοτώθηκε: “Ξεψύχησε στα χέρια μου...

Συγκλονίζει ο πατέρας του 21χρονου σκιέρ που σκοτώθηκε: “Ξεψύχησε στα χέρια μου – Άργησε το ελικόπτερο να τον παραλάβει”

Μεγάλη καθυστέρηση των εναέριων μέσων, καταγγέλλει ο πατέρας του 21χρονου σκιέρ που βρήκε τραγικό θάνατο την Κυριακή στα Τζουμέρκα, ενώ με μια συγκλονιστική ανάρτησή του στο Facebook, εύχεται να μη ζήσει κανείς αυτό που έζησε ο ίδιος.

Ο νεαρός εντοπίστηκε σε δύσβατη χαράδρα και έκτοτε στήθηκε επιχείρηση διάσωσης, με το ελικόπτερο, μάλιστα, να μην μπορεί να φτάσει στο σημείο την πρώτη φορά που πέταξε. Ανάμεσα στην ομάδα που εντόπισε τον 21χρονο ήταν και ο πατέρας του.

Το μήνυμα του πατέρα του 21χρονου

Ο πατέρας του 21χρονου με μια συγκλονιστική ανάρτηση σπάει τη σιωπή του και αναφέρεται στην απώλεια του γιου του.  «Έχω βοηθήσει τόσο κόσμο και τώρα δεν μπόρεσα να σώσω το αγόρι μου», λέει ο πατέρας και εξιστορεί το πως ο γιος του ξεψύχησε στα χέρια του, με το ελικόπτερο να αργεί να τους παραλάβει: «Μπαμπάκα μου, μου φώναξε και πήγε να σηκωθεί όταν έφτασα κοντά του, στις 13:40 μετά από μισή ώρα από την στιγμή που έπεσε, αλλά δεν μπορούσε να σηκωθεί όρθιος. Μην κουνιέσαι αγόρι μου θα πάνε όλα καλά, του είπα. Εκλιπαρούσα στο τηλέφωνο μιλώντας με τον αστυνόμο να έρθει άμεσα ελικόπτερο γιατί χρειαζόταν άμεσα διασωλήνωση», αναφέρει ο πατέρας και συνεχίζει:

«Έχω ειδοποιήσει από το 112 για την θέση σας σε 10 λεπτά θα έρθει ελικόπτερο, μου είπαν. Αστυνόμε σε παρακαλώ το κάθε λεπτό μετράει, του είπα και συμπλήρωσα πως δεν μπορώ να τον πάρω στην πλάτη έχει πολλά κατάγματα και ίσως εσωτερική αιμορραγία θα μου πεθάνει στην πλάτη. «Γιάννη θα έρθει σε 10- 15 λεπτά το ξέρουν όλοι μην κουνιέστε», μου επανέλαβε».