Αρχική Ν. Αρκαδίας Μαρινάκος: Λίγες αφίξεις προσδοκούν οι ξενοδόχοι τα Σαββατοκύριακα της χειμερινής περιόδου λόγω...

Μαρινάκος: Λίγες αφίξεις προσδοκούν οι ξενοδόχοι τα Σαββατοκύριακα της χειμερινής περιόδου λόγω της πανδημίας (video)

Για την δύσκολη εορταστική περίοδο στον τουριστικό κλάδο, που επισκιάστηκε από την επέλαση της Όμικρον, μιλά ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και Πρόεδρος των Ξενοδόχων Αρκαδίας κ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος.

Η τουριστική περίοδος Χριστουγέννων Πρωτοχρονιάς και του τετραημέρου το Θεοφανείων δεν ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τους ξενοδοχειακούς φορείς της χώρας μας.

Δυστυχώς λίγες αφίξεις προσδοκούν οι ξενοδόχοι και για τα υπόλοιπα σαββατοκύριακα της χειμερινής περιόδου λόγω της μεταλλάξεις όμικρον ενώ με χαμηλές πληρότητες αναμένεται και το επόμενο διαθέσιμο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Τέλος, ο κύριος ο Μαρινάκος απάντα στο ερώτημα για το αν η άρση των μέτρων στην εστίαση ίσως βοηθήσει τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής. 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΠεριφέρεια Πελοποννήσου: Υπεγράφη η τροποποιημένη σύμβαση για την ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ (video)
Επόμενο άρθροΕγκρίθηκε το στρατηγικό πρόγραμμα του τουρισμού για το 2022 από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας (video)