Αρχική Eπικαιρότητα «Η τουαλέτα του τρόμου»: Βρετανός τουρίστας αντικρίζει τεράστια σαύρα να βγαίνει από...

«Η τουαλέτα του τρόμου»: Βρετανός τουρίστας αντικρίζει τεράστια σαύρα να βγαίνει από τη λεκάνη

Ένας Βρετανός τουρίστας πήρε την τρομάρα της ζωής του όταν πήγε στην τουαλέτα και αντίκρισε τον… Γκοτζίλα να βγαίνει από το νερό της λεκάνης!!
Ο 37χρονος Τζέισον Κίνγκμαν από το Κεντ δεν περίμενε ότι μία «επίσκεψη» στην τουαλέτα μπορεί να είναι τόσο τρομακτική.
Ο άνδρας, μπαίνοντας στην τουαλέτα στο σπίτι που παραθέριζε στο Πάθουμ Θάνι στην Ταϊλάνδη είδε ξαφνικά να ξεπροβάλλει από τη λεκάνη ένα γιγάντιο ερπετό και να τον κοιτάζει.
Στο βίντεο φαίνεται το τεράστιο ερπετό να κουνάει τη γλώσσα του προτού ανασηκώσει το φολιδωτό κεφάλι του από το νερό και περιεργαστεί γύρω γύρω τον χώρο.
Ο Τζέισον και η σύντροφός του Τσάντιμα Τσάρισουκ, παρακολουθούσαν άναυδοι καθώς το πλάσμα πέρασε τρία λεπτά κοιτάζοντας απειλητικά πριν γυρίσει και εξαφανιστεί ξανά στο σιφόνι.
Ο άνδρας, ο οποίος επισκέπτεται τη χώρα για διακοπές ως τουρίστας, είπε ότι ήταν ό,τι πιο περίεργο είχε βρει ποτέ σε μια τουαλέτα.
«Η κοπέλα μου με πήρε τηλέφωνο και είπε ότι κάτι βρώμικο κινείται στην τουαλέτα. Σκέφτηκα “αυτό είναι περίεργο” αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν σαύρα. Έμεινα έκπληκτος όταν είδα τι ήταν. Υπάρχουν πολλά από αυτά που ζουν στον κήπο μας, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που είδα ποτέ ένα στην τουαλέτα μας», πρόσθεσε.
Η σαύρα εξαφανίστηκε μόνη της και έκτοτε δεν την έχουν ξαναδεί. Πιστεύεται ότι επέστρεψε μέσω των υπονόμων και βρήκε ένα κοντινό κανάλι.
Οι ασιατικές σαύρες παρακολούθησης, ή αλλιώς Βαράνοι, ζουν σε κανάλια και λίμνες σε μεγάλες πόλεις της Ταϊλάνδης όπου τρέφονται με ψάρια, φίδια, βατράχους και υπολείμματα τροφής που αφήνουν οι άνθρωποι.
Είναι επιθετικά όταν απειλούνται και έχουν ένα ήπιο δηλητηριώδες δάγκωμα που μερικές φορές μεταφέρει επιβλαβή βακτήρια.