Αρχική Eπικαιρότητα Ήταν 20 χρόνια φυλακή για φόνο – Του άνοιξαν το κεφάλι μόλις...

Ήταν 20 χρόνια φυλακή για φόνο – Του άνοιξαν το κεφάλι μόλις βγήκε

Ένας τσιγγάνος ο οποίο βρισκόταν στη φυλακή για φόνο αποφυλακίστηκε την Πέμπτη (27/1) και έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού μόλις βγήκε από το κατάστημα κράτησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του npress, πρόκειται για έναν 52χρονο άνδρα, που αποφυλακίστηκε από τις φυλακές του Μαλανδρίνου. Ο 52χρονος είχε φυλακιστεί πριν 20 χρόνια, για την δολοφονία με μαχαίρι ενός άλλου τσιγγάνου, γιου του κλαρινίστα «Μούχα».

Ο 50χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, εξέτιε την ποινή του ως πολύ ήσυχος άνθρωπος, ενώ όταν τον ενημέρωσαν πως αποφυλακίζεται, έβαλε τα κλάματα. Το ίδιο κλάμα που είχε όταν φυλακίστηκε 20 χρόνια πριν. Ο πατέρας του «Μπέμπης», ένας από τα μεγαλύτερα ονόματα στο κλαρίνο, πέθανε πριν χρόνια. Τα άλλα αδέρφια του έχουν φύγει από τον καταυλισμό του Σκα και ζουν σε άλλες περιοχές. Σημειώνεται πως αποφυλακίστηκε χωρίς να έχει αιτηθεί ποτέ άδεια, όπως είχε διακαίωμα.

 

φυλακη-βεντετα

 

Αμέσως μετά την αποφυλάκισή του, ο 52χρονος, πήγε στην Άμφισσα. Από εκεί πήρε το λεωφορείο και έφτασε στην Ναύπακτο, όπου κατευθύνθηκε στο σπίτι του, στον καταυλισμό. Όμως οι υπόλοιποι δεν είχαν ξεχάσει και δεν είχαν συγχωρέσει. Όταν τον είδαν, μαζεύτηκαν και του επιτέθηκαν άγρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον χτύπησαν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα.

Αυτή την στιγμή, ο 52χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν έχουν κανένα τηλέφωνο επικοινωνίας με τον αδερφό ή κάποιον άλλον συγγενή του για να τον ενημερώσουν.