Αρχική Ν. Κορινθίας Φορτηγό της Korinthian Palace Catering εγκλωβίστηκε στην Αττική οδό και μοίραζε τρόφιμα...

Φορτηγό της Korinthian Palace Catering εγκλωβίστηκε στην Αττική οδό και μοίραζε τρόφιμα και χυμούς

Ανάμεσα στα χιλιάδες αυτοκίνητα που ακινητοποιήθηκαν στην Αττική οδό ήταν και ένα φορτηγό τροφοδοσίας της εταιρείας Κorinthian Palace Catering. ‘Ενα γεγονός που δεν δημοσιοποίησε η εταιρεία αλλά μία από τους εγκλωβισμένους οδηγούς. O οδηγός Θωμάς Τσουμάνης και ο συνοδηγός Ζώης Αλεξανδρόπουλος  αμέσως επικοινώνησαν με την εταιρεία όπου τους δόθηκε η εντολή να μοιράσουν τρόφιμα και χυμούς στους οδηγούς και στους επιβάτες που υπάρχουν γύρω τους και σε όσους μπορούν να προσεγγίσουν.  Η ίδια έστειλε και μία επιστολή στην εταιρεία όπου ευχαριστεί για την κίνηση αυτή :
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Επίσης σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA o πατέρας του παιδιού που έβαλαν οι αστυνομικοί στους ώμους τους για να τους μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο έκανε ειδική αναφορά στην βοήθεια που προσφέρθηκε από την εταιρεία Korinthian Palace Catering στους οδηγούς και στους επιβάτες των οχημάτων την στιγμή που το κράτος και οι υπεύθυνοι της Αττικής Οδού ήταν άφαντοι ακόμη και για προσφορά βασικών αγαθών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

❧ Στην 𝐊𝐨𝐫𝐢𝐧𝐭𝐡𝐢𝐚𝐧 𝐏𝐚𝐥𝐚𝐜𝐞 𝐂𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠, πιστεύουμε ότι οι δοκιμασίες πρέπει να μας βρίσκουν ενωμένους και να φροντίζουμε, ο καθένας από τη θέση του, να να είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας με όποιον τρόπο μπορούμε. Ειδικά σε στιγμές όπου η παραμικρή βοήθεια είναι πολύτιμη.
Όταν, τη Δευτέρα το απόγευμα, οι οδηγοί μας, Zois Alex. και Θωμάς Τσουμάνης
επικοινώνησαν μαζί μας και μας μετέφεραν την πρωτόγνωρη κατάσταση που αντιμετώπιζαν στην Αττική Οδό, μαζί με χιλιάδες συνανθρώπους μας, αποφασίσαμε χωρις δεύτερη σκέψη να διανέμουμε με ασφάλεια όσα περισσότερα τρόφιμα και χυμούς μπορούσαμε στα κοντινά αυτοκίνητα που υπήρχε πρόσβαση. Περισσότερα από 100 γεύματα και χυμοί που είχαμε στη διάθεση μας, έκαναν αυτές τις ώρες λίγο πιο υποφερτές για όλους.🙏🏼
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που συνθέτουν την ομάδα μας, γιατί μάς κάνουν καθημερινά περήφανους. Με το ήθος τους αντιπροσωπεύουν με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες της εταιρείας μας, και στο τέλος της ημέρας, η εταιρεία μας είναι οι άνθρωποί της.
Ευχαριστούμε επίσης την κυρία Ιωάννα Αθανασοπούλου για την εμπειρία που μοιράστηκε μαζί μας, καθως και τον Τάσο Καντζιλιέρη, πατέρα του 4χρονου κοριτσιού που αναφέρθηκε στη συνδρομή μας, πριν λίγο, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την κυρία Σίσσυ Χριστίδου.
Δεσμευόμαστε ότι -όπου και όπως μπορούμε- θα φροντίσουμε να συμβάλουμε πάντα θετικά, με τον καλύτερο τρόπο.
Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά και ασφαλείς.
𝐊𝐨𝐫𝐢𝐧𝐭𝐡𝐢𝐚𝐧 𝐏𝐚𝐥𝐚𝐜𝐞 𝐂𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠
Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο, χιόνι και δρόμος