Αρχική Eπικαιρότητα Κυβέρνηση για πρόταση μομφής: Κίνηση εντυπωσιασμού Τσίπρα όσο φθίνει η δημοτικότητά του

Κυβέρνηση για πρόταση μομφής: Κίνηση εντυπωσιασμού Τσίπρα όσο φθίνει η δημοτικότητά του

Θα δοθούν όλες οι απαντήσεις στην τριήμερη συζήτηση στη Βουλή, θα επιβεβαιωθεί η ενότητα της ΚΟ της ΝΔ και θα αποκαλυφθούν τα αδιέξοδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προβλέψιμη κίνηση» που «κάθε άλλο παρά αιφνιδίασε την κυβέρνηση», χαρακτηρίζουν συνεργάτες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την πρωτοβουλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υποβάλει πρόταση μομφής με αφορμή τα προβλήματα από την κακοκαιρία.

Παράλληλα σημειώνουν ότι θα επιβεβαιωθεί η ενότητα της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος και θα έρθουν στο φως τα αδιέξοδα της Κουμουνδούρου.

Οικονόμου: Κίνηση εντυπωσιασμού όσο η απήχηση Τσίπρα φθίνει

Μιλώντας για την συζήτηση στη Βουλή που θα επακολουθήσει τονίζει πως αυτή «θα είναι μίας πρώτής τάξεως ευκαιρία για μία συζήτηση εφ΄ όλης τη ύλης, μια συζήτηση που οι πολίτες θα έχουν άλλη μία ευκαιρία, να ακούσουν για την οικονομία, για τη θωράκιση της χώρας, για την υγεία, για το Κράτος Δικαίου, για το ψηφιακό μετασχηματισμό, για την ασφάλεια, για τη διαχείριση κρίσεων και για πολλά ακόμα. Θα ακούσουν για τις αποδόσεις αυτής της Κυβέρνησης, που ο κ. Τσίπρας ζητά να φύγει».

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου:

«Ο κ. Τσίπρας βλέποντας την πολιτική του απήχηση να φθίνει και το πολιτικό μέλλον του χώρου του να είναι αμφίβολο, επιχειρεί μία κίνηση εντυπωσιασμού.

»Στη διάρκεια της κοινοβουλευτικής διαδικασίας που προβλέπεται θα φανεί ανάγλυφα, τι εκφράζει και τι υπηρετεί ο καθένας. Θα είναι μίας πρώτής τάξεως ευκαιρία για μία συζήτηση εφ΄ όλης τη ύλης, μια συζήτηση που οι πολίτες θα έχουν άλλη μία ευκαιρία, να ακούσουν για την οικονομία, για τη θωράκιση της χώρας, για την υγεία, για το Κράτος Δικαίου, για το ψηφιακό μετασχηματισμό, για την ασφάλεια, για τη διαχείριση κρίσεων και για πολλά ακόμα. Θα ακούσουν για τις αποδόσεις αυτής της Κυβέρνησης, που ο κ. Τσίπρας ζητά να φύγει.

»Δε θα μιλήσω για τη σύγκριση, στο αποτέλεσμα, στο ύφος και στα πρόσωπα με τη δική του Κυβέρνηση, όχι μόνο γιατί αυτή είναι καταλυτική και αυταπόδεικτη, αλλά γιατί το δικό μας μέτρο σύγκρισης δεν είναι το αποτυχημένο χθες, που ο κ. Τσίπρας φαντασιώνεται να επαναφέρει, αλλά οι ανάγκες του σήμερα και οι προκλήσεις του αύριο».

Προηγούμενο άρθροΣτις 10:00 το πρωί ξεκινούν τα μαθήματα στα σχολεία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων την Παρασκευή 28.01.2022
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός: Διχογνωμίες στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για τη μερική άρση των μέτρων