Αρχική Eπικαιρότητα Σκοτεινά σημεία και ερωτηματικά για τον βιασμό της Μπίκα – Κάτι δεν...

Σκοτεινά σημεία και ερωτηματικά για τον βιασμό της Μπίκα – Κάτι δεν “κολλάει”

απο το nassoblob.gr

Υπάρχει μια ομάδα 7-8 ατόμων που αφηγούνται τα γεγονότα που έλαβαν χώρα το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς, όχι μόνο με σημαντικές διαφορές από την περιγραφή της Μπίκα, αλλά αρκετοί μιλούν για συγκατάθεσή της στην πορεία της σε σουίτα του 6ου ορόφου με τον κατηγορούμενο γόνο πλούσιας οικογένειας.

Την ίδια ώρα στελέχη της ΕΛΑΣ σημειώνουν ότι είναι κρίσιμα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένεται να δοθούν μέχρι την Παρασκευή, για να διαπιστωθεί αν έχει χορηγηθεί υπνωτική ουσία στην 24χρονη, ώστε να καμφθούν οι αντιστάσεις της και να υπάρξει σεξουαλική κακοποίησή της, όπως υποστηρίζει η ίδια.

Όμως και σ’ αυτή την περίπτωση οι αστυνομικοί επιχειρούν να απαντήσουν σε σειρά άλλων ερωτημάτων που αφορούν τον χρόνο που μπορεί –σύμφωνα με αυτή την εκδοχή- να της δόθηκε το εν λόγω φάρμακο που επιδρά μετά από 15-20 λεπτά.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες από την μέχρι τώρα έρευνα των αρχών, δεν προκύπτουν σαφείς ενδείξεις για δράση κυκλώματος σωματεμπορίας στο πρωτοχρονιάτικο «πάρτι» στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και μιλούν για παρουσία γυναικών σε αυτό που δεν φαίνεται να έχουν σχέση με κυκλώματα πορνείας.

Με στελέχη της ΕΛΑΣ να μιλούν για έρευνα κι από τις δικαστικές αρχές που είναι σε κρίσιμο στάδιο κι επιχειρούνται απαντήσεις και διευκρινίσεις σε μία σειρά από θέματα. Κι όπου πιθανόν η τελική εικόνα να είναι εντελώς διαφορετική , από αυτήν που παρουσιάστηκε αρχικά.