Αρχική Eπικαιρότητα Φαίδων Βόβολης: «Ο κορωνοϊός σκοτώνει» λέει ο γιατρός – αρνητής του εμβολίου...

Φαίδων Βόβολης: «Ο κορωνοϊός σκοτώνει» λέει ο γιατρός – αρνητής του εμβολίου μετά τη νοσηλεία του

Το δικό του μήνυμα για την πανδημία, έστειλε ο γιατρός, Φαίδων Βόβολης, μετά την περιπέτεια της υγείας του, με τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, ο Φαίδων Βόβολης, στον οποίο το πειθαρχικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών έχει επιβάλει 12μηνη αναστολή ιατρικού επαγγέλματος λόγω της αντιεμβολιαστικής δράσης του, βρέθηκε αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο της νόσου αφού η πνευμονία, που του προκάλεσε η COVID-19, τον οδήγησε στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Ο γιατρός που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τις συγκεντρώσεις κατά των εμβολίων, της πανδημίας και του υποχρεωτικού εμβολιασμού, αφού κόλλησε τον ιό, σε ανάρτηση που έκανε στα social media τόνισε ότι ποτέ δεν αρνήθηκε, τόσο την ύπαρξη, όσο και την επικινδυνότητα του.

Ο ίδιος εμφανώς καταβεβλημένος από την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του λέει τώρα ότι ο κορωνοϊός δεν είναι μια απλή γριπούλα, «είναι σίγουρα κάτι παραπάνω», αναφέροντας ότι αν και ο οργανισμός του ήταν γερός χωρίς κανένα ιστορικό νόσησε βαριά.

Παρά το εξιτήριο του η νόσος «σίγουρα αφήνει κάποια πράγματα στους πνεύμονές μου», συνιστώντας σε όλους προσοχή και τήρηση των μέτρων γιατί όπως παραδέχεται, «η COVID-19 μπορεί να σκοτώσει».

Η πολυήμερη απουσία του καρδιολόγου από τα social media είχε προκαλέσει ανησυχία στους διαδικτυακούς φίλους τους. Λίγοι ήταν αυτοί, που γνώριζαν ότι ο ίδιος είχε μεταφερθεί στο Σισμανόγλειο με συμπτώματα πνευμονίας αφού είχε νοσήσει από κορωνοϊό, καθώς υπήρξε προσπάθεια να παραμείνει κρυφή η επιδείνωση της υγείας του.

«Αγαπητές φίλες και φίλοι, επανέρχομαι μετά από 10 μέρες…Νόσησα. Νόσησα από την νόσο του COVID. Προσπαθήσαμε να το κρατήσουμε σε χαμηλά επίπεδα. Προσπαθήσαμε να μην πούμε τι ακριβώς συνέβη. Δεν είπαμε τι έγινε για να μην πέσουν τα αδηφάγα ΜΜΕ επάνω μας. Το ήξεραν κάποιοι άνθρωποι», ανέφερε.