Αρχική Eπικαιρότητα Απίστευτες εικόνες: Αστυνομικός κουβαλά στην πλάτη του παιδάκι για το απομακρύνει από...

Απίστευτες εικόνες: Αστυνομικός κουβαλά στην πλάτη του παιδάκι για το απομακρύνει από τα χιόνια

ληθαίνουν οι εικόνες που έρχονται από τις σκηνές που υπήρξαν στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας.
Αστυνομικοί που επιχειρούσαν στην Περιφερειακή του Υμηττού τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης απομάκρυναν έναν παιδάκι από τα χιόνια, ενώ επιχείρησαν να παρέχουν βοήθεια και σε οδηγούς που ήταν εγκλωβισμένοι στο σημείο.
Σε σχετικό βίντεο, φαίνεται ένας αστυνομικός της ΟΠΚΕ να κουβαλά στην πλάτη του το παιδάκι για να το μεταφέρει σε ασφαλές σημείο.
Παράλληλα, συνάδελφοί του σταματούσαν στα οχήματα που έβλεπαν, καθάριζαν τα τζάμια από το χιόνι για να δουν εάν είναι ακόμα μέσα οι οδηγοί και εάν χρειάζονται βοήθεια.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., επρόκειτο για ένα μικρό κορίτσι, ο πατέρας του οποίου είχε ενημερώσει ότι βρίσκονται για ώρες στο χιόνι και το παιδί έπρεπε το πρωί να πάει σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί.
«Κινούνται πεζή για αρκετά χιλιόμετρα με κουτί πρώτων βοηθειών, καθώς η προσέγγιση με όχημα ήταν αδύνατη. Οι αστυνομικοί τους εντοπίζουν και χωρίς δεύτερη σκέψη μεταφέρουν το κορίτσι στην πλάτη τους μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας, απ’ όπου μαζί με τον πατέρα της παρελήφθησαν από άλλους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν με ασφάλεια στο σπίτι τους» σημειώνεται.
Η ίδια ομάδα ΟΠΚΕ εντόπισε και στρατιωτικό ιατρό, ο οποίος λόγω προβλήματος υγείας, είχε έντονη δυσφορία και έχριζε άμεσης φροντίδας. Μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της κίνησής της, η ομάδα παρείχε τα προσωπικά της εφόδια σε νερό και φαγητό σε πολίτες που τα είχαν ανάγκη.
Δείτε τις σχετικές εικόνες
Προηγούμενο άρθροΕπιμελητήριο Αρκαδίας: Δωρεάν παροχή χοντρού αλατιού για τις επιχειρήσεις της Αρκαδίας
Επόμενο άρθροΚακοκαιρία «Ελπίδα»: Τι θα γίνει με όσα ραντεβού για εμβολιασμό ακυρώθηκαν