Αρχική Ν. Κορινθίας Πυκνή χιονόπτωση σε Καλέντζι, Στιμάγκα, Χαλκί, Σουληνάρι, Ελληνοχώρι

Πυκνή χιονόπτωση σε Καλέντζι, Στιμάγκα, Χαλκί, Σουληνάρι, Ελληνοχώρι

Στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας έχουν ξεκινήσει πυκνές χιονοπτώσεις κατά τόπους και ιδιαίτερα στα ορεινά τμήματα (Καλέντζι, Στιμάγκα, Χαλκί, Σουληνάρι, Ελληνοχώρι) δημιουργώντας προβλήματα στις μετακινήσεις.
Ήδη στην Στιμάγκα οι μετακινήσεις γίνονται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Οι υπηρεσίες του Δήμου μας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα. Έχουν ήδη προμηθεύσει τις κοινότητες με μεγάλες ποσότητες αλατιού ενώ μηχανήματα βρίσκονται σε κατά τόπους σημεία για να διευκολύνουν την οποιαδήποτε προσέλευση.
Ο Δήμος μας βρίσκεται σε διαρκή επαφή τόσο με το Αστυνομικό Τμήμα όσο και με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας για την αντιμετώπιση των οποιοδήποτε προβλημάτων προκύπτουν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Επίσης παρακαλούνται οι δημότες μας να λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων για τον ασφαλή σχεδιασμό των επαγγελματικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων τους καθώς επίσης και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.
Όλες οι σχολικές μονάδες έχουν ενημερωθεί ότι θα παραμείνουν κλειστές και αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου καθώς επίσης ότι και θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση για τις επόμενες ημέρες.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δήμου 2742360311 και 2742360324
Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας 6945885692
Γραφείο Πολιτικής Προστασίας 6973208753
Αστυνομική Τμήμα Βραχατίου 2741051111