Αρχική Eπικαιρότητα Πάνω από 46.000 τάξεις λειτούργησαν με τηλεκπαίδευση – Καταγγελίες μαθητών ότι δεν...

Πάνω από 46.000 τάξεις λειτούργησαν με τηλεκπαίδευση – Καταγγελίες μαθητών ότι δεν μπόρεσαν να συνδεθούν στο δίκτυο

Χιλιάδες σχολεία είναι κλειστά σε όλη τη χώρα λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας Ελπίς με αποτέλεσμα οι μαθητές να κάνουν μαθήματα εξ΄αποστάσεως.

Όπως ενημέρωσε το υπουργείο Παιδείας πάνω από 46.000 τάξεις έκαναν μάθημα από το πρωί με τηλεκπαίδευση αλλά δε λείπουν και οι καταγγελίες ότι σε πολλά σχολεία οι μαθητές δεν μπόρεσαν να συνδεθούν στο δίκτυο.

Σήμερα αλλά και αύριο κλειστοί θα παραμείνουν όλοι οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία και τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας), στις εξής Περιφέρειες: Αττικής, Κρήτης, Κυκλάδων, καθώς και στις περιφερειακές ενότητες: Κιλκίς, Λήμνου, Βοιωτίας, Εύβοιας, Φθιώτιδας, Φλώρινας και Κορινθίας. Κλειστά θα παραμείνουν και τα πανεπιστήμια σε Αττική αλλά και σε όλες τις περιοχής που έχει κακοκαιρία.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την κυβέρνηση για την τηλεκπαίδευση αναφέροντας ότι «είναι τέτοια η “επένδυση” της cisco στην κυβέρνηση της ΝΔ που ούτε τη μία ή τις δύο μέρες κλειστών σχολείων λόγω χιονιά, δεν αφήνουν ανεκμετάλλευτη τα δύο “συνεταιράκια”.