Αρχική Ν. Λακωνίας Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας επισκέφθηκε την Σπάρτη

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας επισκέφθηκε την Σπάρτη

Την Σπάρτη επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, όπου στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας παρουσίασε τον νέο χωρικό αντιπεριφερειάρχη Νίκωνα Τζινιέρη, παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρου Βερούτη.

Ο περιφερειάρχης, σημείωσε την πολύ καλή παρουσία ως Περιφερειακή Ενότητα που είχε η Λακωνία από άποψη διοίκησης, αναφερόμενος στο έργο που επιτελέστηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια από τον Θ. Βερούτη.

Ακολούθησε συνάντηση εργασίας του περιφερειάρχη και των δύο αντιπεριφερειαχών με υπηρεσιακά στελέχη της Π.Ε. Λακωνίας κατά την διάρκεια της οποίας εξετάστηκαν, μεταξύ άλλων, η ενεργειακή αναβάθμιση του διοικητηρίου της Π.Ε. Λακωνίας στη Σπάρτη μέσω προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ενωσης, όπως επίσης και τα άλλα έργα που είτε ήδη υλοποιούνται, είτε προγραμματίζονται στον νομό, ενώ συζητήθηκαν και ζητήματα διοίκησης.

Στη συνέχεια, ο Π. Νίκας είχε συναντήσεις με κατοίκους από το Ελος σχετικά με τον καθαρισμό του Ευρώτα και γενικότερα για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που προκαλούνται από την διάθεση του κατσίγαρου.

Προηγούμενο άρθροΚλείνει το υποκατάστημα της τράπεζας Eurobank του Λουτρακίου
Επόμενο άρθροΟι αρμοδιότητες των θεματικών αντιπεριφερειαρχών και των εντεταλμένων περιφερειακών συμβούλων