Αρχική Ν. Κορινθίας Survivor -O σύντροφος της Κορίνθιας Αθηνάς Ευμορφιάδη: «Εύχομαι να μην την δούμε...

Survivor -O σύντροφος της Κορίνθιας Αθηνάς Ευμορφιάδη: «Εύχομαι να μην την δούμε να ξεσπάει»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε χτες (14/01) ο σύντροφος της Αθηνάς Ευμορφιάδη. Ο Γιάννης Μαυροκορδάτος σχολίασε τη συμμετοχή της παίκτριας στο Survivor, αναφέροντας πως  η ίδια είναι δίκαιος άνθρωπος και την ενοχλεί το ψέμα και το γεγονός ότι δεν φέρνει νίκες.

Την ενοχλεί που δε φέρνει νίκες γιατί είναι αθλήτρια και θέλει να κερδίζει. Όταν πάει και παίζει ξύλο και σπάει τα πόδια της και τα χέρια της, πάει για να κερδίσει. Λογικό να μην της αρέσει που φέρνει ήττες. Για τη Ναυσικά δε μπορώ να κρίνω γιατί την ψήφισε γιατί μπορεί να έχει γίνει και κάτι άλλο μέσα στην καλύβα που να μην το γνωρίζουμε και να έχει βγει κάτι διαφορετικό προς τα έξω».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι πολύ δίκαιος άνθρωπος η Αθηνά. Σιχαίνεται το ψέμα, είναι πάρα πολύ ντόμπρος άνθρωπος. Για να την έχει πειράξει τόσο πολύ όλο αυτό με τη Μυριέλλα σίγουρα ξέρει κάποια άλλα πράγματα που θα της τα έχει πει η ίδια η Μυριέλλα. Σας είπα, δε μπορεί το ψέμα, την πνίγει. Ακόμα δε μπορεί να μιλήσει, να ξεσπάσει. Είναι σκληρός άνθρωπος, είναι ντόμπρος άνθρωπος, θα πει κατευθείαν αυτό που θέλει.