Αρχική Eπικαιρότητα Ελένη Τοπαλούδη: Συγκλονίζουν οι γονείς της – Της πήγαν τούρτα γενεθλίων στον...

Ελένη Τοπαλούδη: Συγκλονίζουν οι γονείς της – Της πήγαν τούρτα γενεθλίων στον τάφο της

Περίπου τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την άγρια δολοφονία της Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο. Η αδικοχαμένη φοιτήτρια είχε υποστεί αργό και βασανιστικό θάνατο από τα χέρια των δύο δραστών, του 21χρονου τότε Ροδίτη και του 20χρονου Αλβανού που την είχαν βιάσει. Η κοπέλα με ότι δυνάμεις είχε ύστερα από την βάναυση κακοποίηση που υπέστη τους παρακαλούσε να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όμως εκείνοι την μετέφεραν σε απόκρημνη περιοχή και την πέταξαν στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί ζωντανή.

Η Ελένη Τοπαλούδη, χθες 15/1 θα γιόρταζε τα 25α γενέθλιά της και οι γονείς της Ιωάννης και Κούλα βρέθηκαν στον τάφο της στο Διδυμότειχο με μία τούρτα. Το μήνυμα του πατέρα της για την αδικοχαμένη κόρη του ”ραγίζει καρδιές”. ”Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ” αναφέρει μεταξύ άλλων στην μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook.

Το μήνυμα του πατέρα της στα social media:

“15 Ιανουαρίου 2022 σήμερα Ελένη μου, ΑΓΑΠΗΜΈΝΗ ΜΑΣ ΕΛΕΝΗ, συμπληρώνεις τα 25 σου χρόνια. Τιμάμε τα γενέθλιά σου, 22 επίγεια και 3 ΕΠΟΥΡΆΝΙΑ! Να είσαι καλά εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, να προσεύχεσαι για μας και να προστατεύεις τον αδερφούλη σου. Να προσεύχεσαι μαζί μας και να προστατεύεις κάθε παιδί, κάθε κορίτσι, κάθε γυναίκα, κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη.