Αρχική Eπικαιρότητα Επεισόδιο με Πολάκη: Απείλησε αστυνομικούς για να σβήσουν πρόστιμο σε ταβέρνα φίλου...

Επεισόδιο με Πολάκη: Απείλησε αστυνομικούς για να σβήσουν πρόστιμο σε ταβέρνα φίλου του- “Ξέρεις πού θα σε στείλω εγώ ρε”

Μετά τη Δικαιοσύνη ο Παύλος Πολάκης τα έβαλε και με την αστυνομία απαιτώντας από αστυνομικό να μην επιβάλει πρόστιμο για μάσκα που δεν φόραγε, σε σερβιτόρο ταβέρνας στο Μοσχάτο, όπου έτρωγε και σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε φίλο του. (ΣΣ η φωτογραφία πάντως είναι αρχείου)

Μάλιστα, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Ν.Δ, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ απείλησε τους αστυνομικούς με δυσμενή μετάθεση αν δεν έσβηναν το πρόστιμο. Καθώς απευθύνθηκε στους αστυνομικούς με το γνωστό ελληνικό τρόπο, του στιλ “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε”, σε μια παραλλαγή αλα Πολάκη. “Ξέρεις πού θα σε στείλω εγώ ρε” ήταν η ακριβής φράση που χρησιμοποίησε…

Ο ίδιος υποστηρίζει σε ανάρτησή του ότι το πρόστιμο είναι εκδικητικό, ζητά με επιτακτικό τρόπο να σβηστεί και καλεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να “μαζέψει” αυτούς που “ξαμόλυσε”, περιγράφοντας με αυτόν τον τρόπο το έργο που έχει αναλάβει η αστυνομία ως προς την τήρηση των μέτρων για την πανδημία.

Επίσης, αναφέρει ότι αναμένει από την ΕΛ.ΑΣ. αντίδραση χαρακτηρίζει το πρόστιμο “ΑΔΙΚΟ και ΣΤΗΜΕΝΟ” και διευκρινίζει ανοιχτά πως “δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι”.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με το επεισόδιο στην ταβέρνα που αναφέρει:

“Το πρόστιμο το οποίο επιβλήθηκε σε σερβιτόρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, χθες το βράδυ στο Μοσχάτο Αττικής, κατά τη διάρκεια ελέγχων για την πρόληψη εξάπλωσης του κορονοϊού, προφανώς ισχύει κανονικά” αναφέρει.

ΝΔ: Το alter ego του κ. Τσίπρα αποδεικνύει πως αντιλαμβάνεται την ισονομία

“Μετά τις επιθέσεις στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, χθες ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας της κυβέρνησης Τσίπρα, κ. Πολάκης, απείλησε αστυνομικούς που έκαναν τη δουλειά τους πραγματοποιώντας έλεγχο για την τήρηση μέτρων κατά του covid σε εστιατόριο στο Μοσχάτο. Ο κ. Πολάκης απείλησε, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, με δυσμενή μετάθεση αν δεν έσβηναν πρόστιμο για παράβαση που εντόπισαν. Τους απείλησε δηλαδή επειδή εφάρμοζαν τον νόμο” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Επίσης, τονίζει ότι “το alter ego του κ. Τσίπρα για μια ακόμη φορά αποδεικνύει στην πράξη πώς αντιλαμβάνεται την ισονομία, την έννομη τάξη και το κράτος δικαίου με την πλήρη ανοχή και κάλυψη του προέδρου του”.

“Επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι με τα αντιεμβολιαστικά κηρύγματα, το “αναλαμβάνω το ρίσκο” και την αντίδραση στην τήρηση των μέτρων, το “βάζουμε πλάτη” του ΣΥΡΙΖΑ στον πόλεμο κατά της πανδημίας, μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί” καταλήγει η ΝΔ.