Αρχική Eπικαιρότητα Άντρας δώρισε νεφρό στην “πεθερά” του: 1 μήνα μετά η κόρη τον...

Άντρας δώρισε νεφρό στην “πεθερά” του: 1 μήνα μετά η κόρη τον χώρισε και παντρεύτηκε άλλον

Πολλοί χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον TikToker για τον χωρισμό του με την κοπέλα στη μητέρα της οποίας είχε έναν μήνα νωρίτερα δωρίσει το νεφρό του και τον χαρακτήρισαν ως «έναν σπουδαίο άνθρωπο».
Ένας TikToker από το Μεξικό έγινε viral στα social media όταν ισχυρίστηκε ότι δώρισε το νεφρό του στη μητέρα της συντρόφου του, αλλά μερικές μέρες αργότερα η κοπέλα αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση τους και να παντρευτεί κάποιον άλλον.
«Δώρισα ένα νεφρό στη μητέρα της, με παράτησε και παντρεύτηκε μέσα σε έναν μήνα» λέει το σχόλιο του βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του Ουζιέλ Μαρτίνεζ στον λογαριασμό του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Το κλιπάκι έχει γίνει viral και έχει ξεπεράσει τα 16 εκατ. views, με πολλούς χρήστες στα social media να έχουν ήδη εκφράσει τη συμπαράστασή τους με τον νεαρό άντρα, τον οποίο περιγράφουν ως έναν σπουδαίο άνθρωπο.
«Αυτό σε διδάσκει να μην δίνεις τα πάντα σε μια σχέση» σχολίασε κάποιος χρήστης που είδε το βίντεο του άντρα που πρώτα έδωσε το νεφρό του στην «πεθερά» του και στη συνέχεια αφέθηκε στα κρύα του λουτρού από τη σύντροφό του, που τον χώρισε και μέσα σε έναν μήνα παντρεύτηκε με κάποιον άλλο.
«Τουλάχιστον, ένα κομμάτι σου θα είναι πάντα κοντά της» σχολίασε με μαύρο χιούμορ ένας άλλος χρήστης.
«Εάν το είχες κάνει αυτό για τη μητέρα μου, θα σε παντρευόμουνα, θα σου συμπαραστεκόμουν και θα αφιέρωνα την υπόλοιπη ζωή μου για να σε κάνω ευτυχισμένο» σχολίασε μια άλλη γυναίκα.
Πάντως, πολλοί χρήστες εμφανίστηκαν επιφυλακτικοί στις δηλώσεις του νεαρού άντρα και ζήτησαν να δουν την ουλή από την εγχείρηση για τη μεταμόσχευση νεφρού.
Από την πλευρά του, ο Ουζιέλ ορκίζεται για την ειλικρινειά του και διαβεβαιώνει τους φίλους του ότι πλέον είναι καλά στην υγεία του.
Εσείς, τι λέτε; Πόσο μακριά θα φτάνατε για να σώσετε τη ζωή της πολυαγαπημένης σας πεθεράς;