Αρχική Ν. Αρκαδίας Ξεκίνησαν με μεγάλες προσφορές οι χειμερινές εκπτώσεις – Κλειστά τα καταστήματα την...

Ξεκίνησαν με μεγάλες προσφορές οι χειμερινές εκπτώσεις – Κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή 16 Ιανουαρίου στην Τρίπολη (VIDEO)

Πρεμιέρα για τις χειμερινές εκπτώσεις έκανε το λιανεμπόριο τη Δευτέρα 16, Ιανουαρίου με τα περισσότερα καταστήματα της Τρίπολης να έχουν βάλει ήδη εκπτώσεις που ξεπερνούν το 50 % και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου.

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Τρίπολης πριν αναφερθεί στις χειμερινές εκπτώσεις μίλησε για την καταναλωτική κίνηση την περίοδο των εορτών που σε σύγκριση με πέρσι που τα καταστήματα τα περισσότερα λειτουργούσαν με click away ή ήταν κλειστά ήταν σαφώς καλύτερη.

Τέλος αναφορικά με την πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων στις 16 Ιανουαρίου ο εμπορικός σύλλογος Τρίπολης προτείνει τα εμπορικά καταστήματα της πόλης να παραμείνουν κλειστά,  καθώς θεωρούν ότι δεν λείπει χρόνος στους καταναλωτές αλλά χρήματα, και η κατάσταση με την πανδημία δεν ευνοεί στο να παραμένουν περισσότερες ημέρες ανοιχτά τα καταστήματα.

 

 

Προηγούμενο άρθροΠελοπόννησος: 1.200 κρούσματα σε μαθητές και 230 σε εκπαιδευτικούς την 1η ημέρα λειτουργίας των σχολικών μονάδων (VIDEO)
Επόμενο άρθροΣύσκεψη στην Αργολίδα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας “Διομήδης” (video)