Αρχική Ν. Αρκαδίας Πελοπόννησος: 1.200 κρούσματα σε μαθητές και 230 σε εκπαιδευτικούς την 1η ημέρα...

Πελοπόννησος: 1.200 κρούσματα σε μαθητές και 230 σε εκπαιδευτικούς την 1η ημέρα λειτουργίας των σχολικών μονάδων (VIDEO)

Τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων, έγινε η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στα σχολεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

Για τον αριθμό κρουσμάτων covid-19 των μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών που εντοπίστηκαν την 1η ημέρα λειτουργίας των σχολικών μονάδων, αλλά και για τα μέτρα που ισχύουν πλέον,  μίλησε, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου Δημήτρης Οικονομόπουλος.
Από τον χθεσινό έλεγχο προέκυψαν 1.200 κρούσματα σε μαθητές και 230 σε εκπαιδευτικούς, ενώ σήμερα η εικόνα φαίνεται να είναι αρκετά μειωμένη.
Να σημειώσουμε, πως όσοι μαθητές δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν τα σελφ τεστ αποκτά φαρμακεία, θα μπορούν να τα παραλάβουν από τα σχολεία τους.
Τέλος, σχετικά με τα κρούσματα σε εκπαιδευτικούς και τυχόν ελλείψεις ο κ. Οικονομόπουλος ανέφερε πως ήδη η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει προσλήψεις εκπαιδευτικών για την ομαλή λειτουργία των σχολείων.
Προηγούμενο άρθροΟ Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Ν. Τζινιέρης και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Θ. Βερούτης στην εκπομπή “Η Πελοπόννησος Σήμερα” (VIDEO)
Επόμενο άρθροΞεκίνησαν με μεγάλες προσφορές οι χειμερινές εκπτώσεις – Κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή 16 Ιανουαρίου στην Τρίπολη (VIDEO)