Αρχική Eπικαιρότητα Το λάθος που οι πελάτες κάνουν στις ταβέρνες κι εξοργίζει τα γκαρσόνια...

Το λάθος που οι πελάτες κάνουν στις ταβέρνες κι εξοργίζει τα γκαρσόνια – Βίντεο

Μια γκαρσόνα έγινε viral στα social media όταν αποκάλυψε ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι πελάτες στα εστιατόρια και δυσκολεύει τη δουλειά των σερβιτόρων και τους σπάει τα νεύρα.
Είστε κι εσείς από εκείνους που μόλις τελειώσουν το φαγητό τους σε κάποιο ρεστοράν στοιβάζουν τα πιάτα για να διευκολύνετε τα γκαρσόνια; Εάν ναι, τότε ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε και να το σταματήσετε.
Τουλάχιστον, αυτό λέει μια νεαρή σερβιτόρα που έγινε viral στο TikTok όταν αποκάλυψε ότι να στοιβάζουν οι πελάτες πιάτα και μαχαιροπήρουνα εξοργίζει τους σερβιτόρους και τους δυσκολεύει τη ζωή.
«Όταν οι πελάτες προσπαθούν να στοιβάσουν τα πιάτα τους στο ρεστοράν μόλις τελειώσουν το φαγητό τους, νομίζοντας ότι βοηθάνε» λέει η νεαρή γκαρσόνα στο τέλος.
Στο τέλος του βίντεο, η νεαρή γυναίκα δείχνει ένα τραπέζι με φλιτζάνια, κούπες, δίσκους, πιάτα και κουζινικά να έχουν μαζευτεί επικίνδυνα.Δωμάτιο ξενοδοχείου - Sputnik Ελλάδα, 1920, 24.09.2021Το βίντεο έγινε viral, με τους χρήστες, ωστόσο, να διχάζονται αναφορικά με τις απόψεις της νεαρής σερβιτόρας.
«Όταν κάποιος προσπαθεί να σε βοηθήσει, αλλά δεν κάνει τη δουλειά τέλεια για σένα» σχολίασε κάποιος.
«Καλύτερα να τα μαζεύουν χάλια, παρά καθόλου» γράφει κάποιος άλλος.
«Το κάνω κι εγώ, γι’ αυτό θα ήθελα να βοηθήσω όσο γίνεται. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τα μαζεύω;».
«Βάζε χωριστά τα πιάτα, τα μπολάκια ξεχωριστά, μαζί τα μικρά πιατάκια και μην μπερδεύεις κούπες και δίσκους με τα πιάτα που έτρωγες» απάντησε η γκαρσόνα.
Δείτε το βίντεο: