12.5 C
Corinth
Παρασκευή, 26 Απρ, 2024
Super TV όλες οι εκπομπές online
Αρχική Eπικαιρότητα Αγόρασαν ένα μπλέντερ – Ένα μήνα μετά παραμένει «όμηρος» των γάτων του...

Αγόρασαν ένα μπλέντερ – Ένα μήνα μετά παραμένει «όμηρος» των γάτων του σπιτιού

Από την πρώτη στιγμή που κατέφτασε το κουτί στο σπίτι τους, στο Βανκούβερ άιλαντ στη Βρετανική Κολομβία, ο τετράχρονος ασπρόμαυρος Μαξ το αγάπησε, πηδώντας πάνω και κάνοντας κατάληψη.

They bought a blender. Three weeks later, their cats continue to hold it hostage.

Η Τζέσικα βρήκε χαριτωμένο το στιγμιότυπο και τράβηξε μια φωτογραφία, αγνοώντας πόσες ακόμη θα ακολουθούσαν.

Ανάλογο ζήλο για την κοινή, κατά τ’άλλα, αγορά, έδειξαν και οι άλλοι δύο τετράποδοι κάτοικοι του σπιτιού, Τζορτζ και Λάντο Καλρίσιαν, διαγκωνιζόμενοι μεταξύ τους έκτοτε ποιος θα πρωτοαράξει στο κουτί – «θρόνο»

They bought a blender. Three weeks later, their cats continue to hold it hostage.

Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο από το 2016 και αυτοαποκαλείται «οι μεσήλικες λεσβίες» ήταν συνηθισμένο -όπως κι οι περισσότεροι γατογονείς, άλλωστε- στην εμμονή των γάτων του με τα κουτιά. Όπως λένε, οι γάτες σύντομα έχαναν το ενδιαφέρον του για τα «παλιά» κουτιά. Όχι, όμως, κι αυτή τη φορά…

Οι Γκέρσον-Νίβς έκτοτε καταγράφουν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα της κατάληψης, ανανεώνοντας για τους φαν το χρονολόγιο του γκρουπ “THIS CAT IS C H O N K Y” στο Facebook που αριθμεί κοντά ένα εκατομμύριο μέλη.

 

Λιχουδιές, κουτιά «αντιπερισπασμού», καινούργια παιχνίδια, όλα αυτά τα τεχνάσματα αποδείχτηκαν ατελέσφορα. Το ζευγάρι μετακίνησε το κουτί σε ένα λιγότερο κεντρικό σημείο της κουζίνας, με την ελπίδα πως η «γεωγραφία» θα έδινε τέλος στο αδιέξοδο, όμως μάταια… Άγρυπνοι φρουροί, μέρα και νύχτα, τα ένα, δύο ή και τα τρία γατιά μαζί, πάνω στο κουτί.

 

Η ιδιότυπη «ομηρία» έχει γίνει viral για χιλιάδες ανθρώπους που σχολιάζουν τα γατίσια τερτίπια.

 

Με πληροφορίες από WSJ