Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 9/1 έως 16/1 από την Εναλλακτική Παιδεία

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 9/1 έως 16/1 από την Εναλλακτική Παιδεία

Μια παραπλανητική εβδομάδα ξεκινά με την όψη του ταυ τετραγώνου Άρη, Σελήνης με κορυφή στον σχηματισμό τον Ποσειδώνα. Μα είναι τόσο κακός αυτός ο Ποσειδώνας τελικά; Εξαρτάται από το πόσο συνειδητοποιημένοι είμαστε. Ο πλανήτης της τέχνης σε ξεγελά από εκεί που δεν το περιμένεις. Όταν το θέλει, μπορεί να γίνει ύπουλος. Η γκάφα θα είναι κάτω από τη μύτη μας αλλά, δε θέλουμε να τη δούμε. Ας μην έχουμε προσδοκίες, γιατί η προσγείωση θα είναι απότομη. Οι τρεις παραπάνω πλανήτες έτσι όπως συνδέονται μεταξύ τους, φανερώνουν προδιάθεση για τρικλοποδιές, για έξαρση επιδημιών και μια γερή δόση ταβανολογίας! Η Σελήνη που λειτουργεί σαν ψυχικός δείκτης είναι ευάλωτη, δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά μια απειλή. Ομίχλη είναι θα διαλυθεί. Μέχρι τότε δεν παίρνουμε καμία απόφαση, γιατί όποια ευκαιρία και αν εμφανιστεί θα είναι ψεύτικη.

Κριός

Το πρώτο πράγμα που οφείλετε να προσέξετε για αυτή την εβδομάδα είναι η υγεία σας, καθώς είστε επιρρεπείς σε μολύνσεις αλλά και στην υπερκόπωση. Ακούστε το σώμα σας. Στην περίπτωση που είχατε προγραμματίσει ένα ταξίδι ελέγξτε τα μηχανικά μέρη του αυτοκίνητου για τυχόν απρόοπτη βλάβη. Διαφυλάξτε τα τιμαλφή κατά τις μετακινήσεις σας. Μπερδέματα σε θέματα ανώτερης εκπαίδευσης ή μια λανθασμένη επιλογή επιμορφωτικού σεμιναρίου. Διαβάστε πολύ καλά τα νομικά έγγραφα πριν τα υπογράψετε. Συγγενικά πρόσωπα και φίλοι σας μεταφέρουν λάθος πληροφορίες. Υποστήριξη στον επαγγελματικό στίβο εξακολουθεί να υπάρχει. Αποφύγετε τις εκρήξεις θυμού και περιορίστε τις σπασμωδικές αντιδράσεις.

Ταύρος

Με όσκαρ κυκλοθυμίας και νευριασμένη διάθεση μπαίνετε στη νέα εβδομάδα. Ωστόσο, φιλικά πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους, με αποτέλεσμα να λάβετε την εκτίμηση και τη φροντίδα τους. Επιτυχίες σε θέματα σπουδών. Φανείτε προσεκτικοί στο πώς θα επενδύσετε χρήματα και στη σεξουαλική σας ζωή. Μπορεί να υποστείτε οικονομικές ζημίες ή κάποιο είδος λοίμωξης στα όργανα αναπαραγωγής. Επειδή είστε οι καλοφαγάδες του ζωδιακού πείτε ναι στο καλό φαγητό, αλλά αποφεύγετε τις ατασθαλίες. Τάση για βουλιμία ή συναισθηματική υπερφαγία. Ανικανοποίητες επιθυμίες.

Δίδυμοι

Δυσκολεύστε στο να βρείτε τί είναι αυτό που σας προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια. Αυτό ίσως σας οδηγήσει σε λάθος κινήσεις στις συνεργασίες και στις σχέσεις σας. Στα προσωπικά η κρίση σας είναι θολωμένη και δε μπορείτε να δείτε αντικειμενικά μια κατάσταση. Θα δεχτείτε επιθέσεις και θυμό από το σύντροφο. Τα συναισθήματά σας δε βρίσκουν ανταπόκριση. Πλάνη από το σύντροφο και τους συνεργάτες. Μην επιτρέψετε να εκμεταλλευτούν την υπερευαισθησία σας. Μη λέτε κουβέντες που μετά θα τις μετανιώσετε. Τάση για ταραγμένο ύπνο και υπερένταση.

Καρκίνος

Οι επιστροφές συντρόφων καθώς και οι αναθεωρήσεις στον ερωτικό τομέα εξακολουθούν να σας απασχολούν και αυτή την εβδομάδα. Δώστε χρόνο, αν επιθυμείτε επανασύνδεση. Καθυστερεί μια οικονομική βοήθεια. Στα επαγγελματικό σας παρουσιάζετε μια αποδιοργάνωση. Βελτιώστε το διαιτολόγιό σας, γιατί είστε επιρρεπείς σε τροφικές αλλεργίες και μην παραμελείτε τη φυσική σας κατάσταση. Στην περίπτωση λήψης φαρμακευτικής αγωγής μην κάνετε αλόγιστη χρήση τους. Τα επίπεδα της ενέργεια θα είναι μειωμένα. Ψυχολογικά αισθάνεστε κουρασμένοι και ταυτόχρονα ευάλωτοι. Ο ύπνος και η απομόνωση θα σας έκανε καλό.

Λέων

Αέρας ανανέωσης για εσάς οι επικοινωνίες με νέα άτομα, που θα μπουν στη ζωή σας αυτή την εβδομάδα. Για αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να φανείτε προσεχτικοί με τα παιδιά. Όσοι είστε γονείς, κρατήστε μακριά τα μικρά σας από συλλογικές δραστηριότητες. Είναι ευαίσθητα σε λοιμώξεις. Στο ερωτικό κομμάτι φοράτε ροζ γυαλιά. Μειωμένη δημιουργικότητα και πεσμένη διάθεση για ερωτική ζωή. Για τους επιχειρηματίες δε συνιστώνται τα ρίσκα, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος ζημίας. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα υπάρξει μια ρήξη. Πολλές πιέσεις και υποχρεώσεις.

Παρθένος

Με απογοήτευση σας βρίσκει η νέα εβδομάδα στον τομέα των συνεργασιών. Προσοχή με τη ζήλεια και τον συναισθηματικό έλεγχο. Ο σύντροφος διαψεύδει τις προσδοκίες σας. Ένα ζήτημα που αφορά το σπίτι σας εξουθενώνει. Προστατέψτε την ακίνητη περιουσία σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε κλειδώσει όσο απουσιάζετε. Στο εργασιακό σας περιβάλλον υπάρχει ροπή για εξαπατητικές συμπεριφορές. Ερευνήστε σε ποιον θα προσφέρετε την στήριξή σας. Ωστόσο, ανοίγει το παράθυρο για νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Τολμήστε να στείλετε βιογραφικά. Τύχη στην εύρεση εργασίας.

Ζυγός

Ξεκινάτε την εβδομάδα σας με την προσοχή σας στραμμένη σε θέματα ακίνητων. Διανύετε μια περίοδο που επαναξιολογείτε ζητήματα με αγοροπωλησίες. Μπορείτε να επωφεληθείτε οικονομικά μέσα από την οικογένειά σας. Οι ερωτικές γνωριμίες δε θα λείψουν. Όσοι είστε σπουδαστές και διανύετε περίοδο εξετάσεων, προσέξτε μη βγείτε εκτός θέματος με τις απαντήσεις σας. Μην είστε αφηρημένοι ούτε όταν περπατάτε ούτε στο τιμόνι. Προφυλάξτε το μέσο μεταφοράς σας και μην το αφήνετε εκτεθειμένο. Ένα ταξίδι σας αποπροσανατολίζει και δε μπορείτε να δείτε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Σκορπιός

Στρέφετε την προσοχή σας στα οικονομικά σας αυτή την εβδομάδα. Τα έξοδα τρέχουν, γι’ αυτό το λόγο φροντίστε να μην είστε σπάταλοι. Η κατάσταση δεν ευνοεί οικονομικά ρίσκα, αγοροπωλησίες ή επενδύσεις. Μην απογοητευτείτε αν δεν αποδώσουν τώρα παλαιότερες οικονομικές σας κινήσεις. Μην ξεσπάτε στο φαγητό, αν οι ανάγκες σας μένουν ανικανοποίητες. Η αυτοεκτίμηση είναι μειωμένη και σωματικά νιώθετε εξαντλημένοι. Πάρτε τις απαραίτητες προφυλάξεις αν έρθετε κοντά με οποιοδήποτε πρόσωπο, γιατί υπάρχει επιρρέπεια σε αφροδίσια νοσήματα.

Τοξότης

Η εβδομάδα σας ζητά να δώσετε προσοχή στις διαπροσωπικές και συνεταιρικές σας σχέσεις. Καιρός να αντιληφθείτε ποιο έχουν πραγματικά την ανάγκη σας. Ένας σύντροφος ή συνέταιρος χρειάζεται τη στήριξή σας. Μη σπαταλάτε την ενέργειά σας στα λάθος άτομα. Προσπαθήστε να στρέψετε τους στόχους σας προς τη σωστή κατεύθυνση. Κλείστε τώρα οικονομικές συμφωνίες. Βουτήξτε δυο φορές τη γλώσσας στο μυαλό σας πριν μιλήσετε. Τα λόγια σας προκαλούν διενέξεις. Τα έσοδα μπορεί παραμένουν ακόμα μειωμένα, αντίθετα θα φανείτε τυχεροί στο να εισπράξετε χρήματα που σας χρωστούσαν.

Αιγόκερως

Μια εβδομάδα με πολύ δυνατό παρασκήνιο για σας. Μη δίνετε αφορμές σε κρυφούς εχθρούς να σας υπονομεύουν, γιατί επικρατεί ένα κλίμα ίντριγκας. Παρασκήνιο! Δώστε προσοχή στην υγείας σας, σωματική και ψυχική. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση. Αιμορραγείτε ενέργεια. Θα επωφεληθείτε από οικονομικές προτάσεις. Νέοι στόχοι μπαίνουν στη ζωή σας. Δρομολογήστε τα νέα σας σχέδια πριν την αναδρομή του Ερμή. Στα ερωτικά μια παλιά σχέση ζητά μια νέα ευκαιρία από εσάς. Είστε σε φάση που προσπαθείτε να βρείτε τί έχετε πραγματικά ανάγκη.

Υδροχόος

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είστε στο πόδι και με πολλές επαφές. Συζητήσεις με φίλους σας βοηθούν να γίνετε αυθόρμητοι. Ξαφνικά νέα που σχετίζονται μ’ ένα ακίνητο σας σοκάρουν. Ένα γυναικείο πρόσωπο από την οικογένειά σας, είτε σας φορτώνει με ευθύνες και σας περιορίζει είτε απομακρύνεται από κοντά σας. Αν είστε μέλος ενός συλλόγου, θα νιώσετε ένα κλίμα ασάφεια με πολλές παρανοήσεις. Φιλικές παρέες σας παραπληροφορούν. Η ιδέα ενός μελλοντικού στόχου ίσως αποβεί λανθασμένη. Οι μυστικές επαφές για ένα επαγγελματικό ή ερωτικό θέμα εξακολουθούν να παίζουν σημαντικό ρόλο και λειτουργούν υπέρ σας προς το παρών.

Ιχθύες

Μια εβδομάδα με χάος και αίσθηση ασάφειας μέσα στο σπίτι σας. Πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ίσως δε σας φανερώνουν μια είδηση. Φροντίστε να κλειδώνετε πάντα όταν απουσιάζετε, καθώς είστε επιρρεπείς στις κλοπές. Βλάβες στο σύστημα ύδρευσης. Παραπλανητική είναι η κατάσταση και στα επαγγελματικά. Στα εργασιακά κρατήστε κλείστε τα αυτιά σας σε λόγια και υποσχέσεις. Αποφύγετε τα ρίσκα, γιατί όποια απόφαση και να πάρετε αργότερα θα αποδειχθεί πως ήταν λανθασμένη. Θα ήταν εξυπνότερο να μη φανερώνετε τα πλάνα σας, γιατί υπάρχει η προδιάθεση να κλαπεί μια έξυπνη ιδέα.

astroteam.gr