Αρχική Ν. Αρκαδίας Κοινή συνέντευξη Λαμπρόπουλου – Σκαντζού για τα δυο έτη θητείας τους στην...

Κοινή συνέντευξη Λαμπρόπουλου – Σκαντζού για τα δυο έτη θητείας τους στην Περιφέρεια (VIDEO)

Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Μανώλης Σκαντζός, στην Τρίπολη.
Αρχικά, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας τόνισε ότι μαζί με τον κ. Σκαντζό από τον Σεπτεμβρίο 2019 ανέλαβαν το δύσκολο έργο να ανατάξουν την Αρκαδία, να φέρουν νέες επενδύσεις για να κρατηθούν οι νέοι στο νομό .
Στην Αρκαδία, έχουν ολοκληρωθεί 74 έργα με προϋπολογισμό 15,5 εκ ευρώ και εκτελούνται άλλα 41 έργα που θα ολοκληρωθούν το πρώτο εξάμηνο του 2022, με τον κ. Λαμπρόπουλο να απαριθμεί μια σειρά έργων.
Από την πλευρά του, ο κ. Σκαντζός δήλωσε «Είναι κοινή η προσπάθεια για να ανατάξουμε την Αρκαδία. Θα αναφερθώ στα έργα του ΕΣΠΑ για τις περιοχές των Δήμων Τρίπολης, Γορτυνίας και Μεγαλόπολης. Και τόνισε πως στο νέο ΕΣΠΑ να συμπεριληφθούν και οι Δήμοι Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας, που έχουν μείνει έξω και έχουν αδικηθεί.
Τέλος ο κ. Σκαντζός αναφέρθηκε σε έργα που έχουν υλοποιηθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη από το ΤΑΠΤΟΚ, σημειώνοντας πως η μετάβαση από την προηγούμενη διοίκηση της εταιρίας, δεν ήταν ομαλή.