Αρχική Eπικαιρότητα Εργένης διαφημίζει τον εαυτό του σε διαφημιστικές πινακίδες για να …βρει σύζυγο

Εργένης διαφημίζει τον εαυτό του σε διαφημιστικές πινακίδες για να …βρει σύζυγο

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν την αγάπη, στρέφονται σε εφαρμογές γνωριμιών ή ιστοτόπους γνωριμιών ή ζητούν από φίλους… βοήθεια – αλλά ο Muhammad Malik ακολουθεί μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση.

Ο 29χρονος εργένης από το Λονδίνο χρησιμοποιεί διαφημιστικές πινακίδες στην πόλη Μπέρμιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου για να διαφημιστεί σε πιθανές μνηστές.

Οι πινακίδες αναφέρουν: «Σώσε με από έναν κανονισμένο γάμο» και φέρουν επίσης το όνομα της ιστοσελίδας του, ώστε οι επίδοξες σύζυγοι να μπορούν να έρθουν σε επαφή και να μάθουν τι ψάχνει.

Σε βίντεο στην ιστοσελίδα, η οποία ονομάζεται Find Malik a Wife, ο Λονδρέζος λέει ότι είναι επιχειρηματίας, καλοφαγάς, θρησκευόμενος και ψάχνει για κάποια που εργάζεται πάνω στο Din της – τον ισλαμικό τρόπο ζωής που ορίζει τον κοινωνικό και προσωπικό κώδικα ενός μουσουλμάνου.

Όσο για το γιατί επέλεξε μια τόσο ανορθόδοξη μέθοδο για να βρει σύντροφο, ο Malik λέει στον ιστότοπο: «Απλά δεν έχω βρει ακόμα το κατάλληλο κορίτσι. Είναι δύσκολα τα πράγματα εκεί έξω. Έπρεπε να βάλω μια διαφημιστική πινακίδα για να με δουν».

 

 

Προηγούμενο άρθροΓιαγιά 107 ετών εμβολιάστηκε γιατί θέλει να ξαναδεί τις γειτόνισσες της
Επόμενο άρθροΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εγκάρδιες ευχές για την ημέρα των Θεοφανείων – «Με τη Θεία φώτιση να ξεπεράσουμε τον σκόπελο της πανδημίας» (VIDEO)