Αρχική Eπικαιρότητα 47χρονος αυτοκτόνησε όταν διαγνώστηκε με κορονοϊό παρότι είχε εμβολιαστεί και με την...

47χρονος αυτοκτόνησε όταν διαγνώστηκε με κορονοϊό παρότι είχε εμβολιαστεί και με την 3η δόση

Ένα θρίλερ έφτασε με τραγικό τρόπο στο τέλος του με τον θάνατο ενός 47χρονου κτηνοτρόφου, που βρέθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης νεκρός με τραύμα από όπλο.

Σημειώνεται, πως η οικογένεια του 47χρονου τόν αναζητούσε από χθες το βράδυ, ενώ η δήλωση εξαφάνισης έγινε σήμερα το πρωί.

Πληροφορίες της ΕΡΤ, λοιπόν, θέλουν ο 47χρόνος άνδραςπου ήταν αρραβωνιασμένος, να έβαλε τέλος στην ζωή του με μια καραμπίνα, η οποία βρέθηκε δίπλα του, όταν ενημερώθηκε πως είναι θετικός στον κορονοϊό παρ’ ότι είχε εμβολιαστεί και με την τρίτη δόση.

Ο άνδρας φοβήθηκε πως η νόσος θα τον οδηγήσει στο Νοσοκομείο όπου και θα χρειαστεί να διασωληνωθεί. Ο 47χρόνος κτηνοτρόφος στο άκουσμα της είδησης πως νοσεί εξαφανίστηκε και έβαλε τέλος στην ζωή του. Η σορός του εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κάποιο ιστορικό ψυχικού νοσήματος.

Οι κάτοικοι του χωριού δηλώνουν σοκαρισμένοι από την απόφαση του νέου άνδρα να βάλει τέλος στην ζωή του με ένα τόσο τραγικό τρόπο.

Όλοι δηλώνουν ανάστατοι και δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο 47χρονος κτηνοτρόφος, που ζούσε στις Σέρρες, αλλά καθημερινά πήγαινε στο χωριό όπου διατηρούσε την κτηνοτροφική του μονάδα, έβαλε τέλος στην ζωή του μ’ ένα τέτοιο τρόπο.