Αρχική Ν. Κορινθίας Στο «σφυρί» τα σπίτια του Πέτρου Φιλιππίδη σε Ψυχικό και Σοφικό Κορινθίας

Στο «σφυρί» τα σπίτια του Πέτρου Φιλιππίδη σε Ψυχικό και Σοφικό Κορινθίας

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται η οικογένεια του προφυλακισμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη, Πέτρου Φιλιππίδη, μετά τη θύελλα από τις αποκαλύψεις και τις εις βάρος του καταγγελίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού και τον εκμηδενισμό των εισοδημάτων της οικογένειας.

Ο πρώτος ηλεκτρονικός πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 19 Ιανουαρίου και αφορά στο οικόπεδο και την εξοχική κατοικία στο Σοφικό Κορινθίας, ενώ ο δεύτερος αφορά στη μεζονέτα στο Ψυχικό και έχει οριστεί για τις 27 Απριλίου.

Για το πρώτο ακίνητο, στο Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων αναφέρεται ως ημερομηνία πλειστηριασμού για το συγκεκριμένο ακίνητο η 27η Απριλίου, ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο αν η οικογένεια κινηθεί ξανά νομικά, να δοθεί αναστολή. Το σπίτι, κατασχέθηκε για το ποσό των 450.000 ευρώ, στις 22 Σεπτεμβρίου. Ο πλειστηριασμός αφορά τη μια από τις δύο κατοικίες του κτιριακού συγκροτήματος, που αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και όροφο, με τιμή εκκίνησης στα 645.000 ευρώ.

Το δεύτερο ακίνητο για το οποίο έχει δρομολογηθεί ο πλειστηριασμός στις 19 Ιανουαρίου είναι, το εξοχικό σπίτι στο Σοφικό Κορινθίας, το οποίο βρίσκεται σε μία αμφιθεατρική περιοχή με πράσινο και θέα στο Σαρωνικό σε απόσταση 37 χλμ. νοτιανατολικά της Κορίνθου και η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 176.400 ευρώ. Το ακίνητο κατασχέθηκε στις 16 Ιουνίου 2021 για οφειλή ύψους 200.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα