Αρχική Eπικαιρότητα Περιστέρι: Του ζήτησε self test για να κάνουν σεξ και την χτύπησε

Περιστέρι: Του ζήτησε self test για να κάνουν σεξ και την χτύπησε

Απίστευτο και όμως αληθινό. Μια γυναίκα στο Περιστέρι ζήτησε από τον σύζυγό της να κάνει σελφ τεστ πριν κάνουν σεξ, το τεστ βγήκε θετικό κι εκείνη του ζήτησε να φύγει από το σπίτι.

Εκείνος νευριασμένος φέρεται να την ξυλοκόπησε.

Σύμφωνα με το Debater.gr, η γυναίκα σοκαρισμένη πήγε στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου και τον κατήγγειλε για σωματικές βλάβες, ύβρεις και απειλές.

Μιλώντας στη σελίδα, ο δικηγόρος του συζύγου της καταγγέλλουσας σημείωσε πως το τελευταίο χρονικό διάστημα, επειδή εκείνος ήταν μη εμβολιασμένος κι εκείνη εμβολιασμένη, αυτή δεν ήθελε να έχουν επαφές, παρά μόνο αν εμβολιαζόταν.

«Παρόλο που ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής (σ.σ. ο εντολέας του), είτε για λόγους φοβίας, είτε ευθιξίας, είτε για να μην πλήξει τον γάμο του, εμβολιάστηκε και ζήτησε από τη σύζυγό του αφού της επέδειξε το πιστοποιητικό εμβολιασμού να έχουν περαιτέρω επαφές», ανέφερε ο δικηγόρος.

Τότε, όπως αναφέρει ο δικηγόρος «η σύζυγος τού ζήτησε να κάνει self test μπροστά της, αυτό βγήκε θετικό και εκεί ήρθε η ένταση στο ζευγάρι. Αφού αντάλλαξαν κουβέντες, ίσως όπως ισχυρίζεται η άλλη πλευρά, εκείνη υπέστη κάποιες σωματικές βλάβες. Για τη συμπεριφορά αυτή, η ίδια ισχυρίζεται ότι αν αλλάξουν οι συνθήκες θα προβεί σε άλλη δήλωση, ενώ εκείνος προσωρινά έχει φύγει από το σπίτι, για να ηρεμήσουν οι δύο πλευρές».