Αρχική Eπικαιρότητα Μόνικα Μπελούτσι: «Θέλω να γεράσω όμορφα. Πάντα ήμουν μία γυναίκα με καμπύλες,...

Μόνικα Μπελούτσι: «Θέλω να γεράσω όμορφα. Πάντα ήμουν μία γυναίκα με καμπύλες, ποτέ πολύ αδύνατη, αυτή είναι η φύση μου»

Η Μόνικα Μπελούτσι η οποία δίχως αμφιβολία είναι το σύμβολο της θηλυκότητας,  φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Sunday Times Style» και μίλησε μεταξύ άλλων για τον χρόνο που κυλά, το σώμα της και τις διατροφικές της συνήθειες.

«Υπάρχουν πλέον πολλές γυναίκες που νιώθουν ελεύθερες να μεγαλώνουν με διαφορετικό τρόπο» υπογράμμισε.

 

 

Δήλωσε πως απεχθάνεται τις δίαιτες, λατρεύει τα ζυμαρικά και της αρέσει το κρασί. Δεν προτιμά τις απαιτητικές προπονήσεις και τα αυστηρά διατροφικά πλάνα, αλλά κάνει συχνά Pilates. Ωστόσο, πριν από κάποια σημαντική δουλειά ή project, γυμνάζεται αρκετά και προσέχει το διατροφολόγιό της.

«Δεν έχω εμμονή. Πάντα ήμουν μία γυναίκα με καμπύλες, ποτέ πολύ αδύνατη, αυτή είναι η φύση μου. Και θέλω να γεράσω όμορφα. Όταν είσαι 50 ή 60, δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες με τα 20 σου χρόνια. Αλλάζεις, όπως όταν βλέπεις το μωρό σου να μεγαλώνει, ξέρεις ότι προτεραιότητα είναι εκείνο. Ερχόμαστε δεύτεροι. Αυτό μας δίνει άλλη προοπτική» υποστηρίζει η σπουδαία ηθοποιός.

«Υπάρχουν πολλές διαφορετικές στιγμές στη ζωή. Όταν είσαι πολύ νέος, έχεις αυτό που στη Γαλλία αποκαλούν “la beauté du diable”, την ομορφιά του διαβόλου, που είναι απλώς φυσικό, είναι η ομορφιά της νιότης. Και η ζωή συνεχίζεται. Το σώμα γερνάει και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ταυτόχρονα, είμαστε τυχεροί, γιατί αν γερνάμε, σημαίνει ότι έχουμε μεγάλη ζωή. Καθώς το σώμα γερνάει, η ψυχή μεγαλώνει» σκέφτεται η Ιταλίδα σταρ.

 

 

 

Η Μόνικα Μπελούτσι έχει δύο κόρες, την 17χρονη Ντέβα και την 11χρονη Λεονί, με τον πρώην σύζυγό της Βενσάν Κασέλ, από τον οποίο χώρισε το 2013.

Πρόσφατα την θαυμάσαμε και με κατάξανθα μαλλιά για τις ανάγκες της νέας της ταινίας «Τhe Girl In The Fountain». Μετά τον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο, τον Σεπτέμβριο του 2021, όπου μάγεψε το αθηναϊκό θεατρόφιλο κοινό, τώρα θα ενσαρκώσει μία άλλη γυναίκα που άφησε το στίγμα της στον κινηματογράφο, τη θρυλική Σουηδή Anita Ekberg. Το σίγουρο είναι πως η Μόνικα Μπελούτσι, με το ταλέντο της, το νάζι και το σεξαπίλ της, θα μας σαγηνεύει ξανά και ξανά.