Αρχική Ν. Λακωνίας Λακωνία: «Sparta Running Camp» σε Ταΰγετο και Γύθειο

Λακωνία: «Sparta Running Camp» σε Ταΰγετο και Γύθειο

O Ταΰγετος και το Γύθειο θα φιλοξενήσουν στα τέλη Ιανουαρίου 2022 το πρώτο Sparta Running Camp, το οποίο διοργανώνουν δυο καταξιωμένοι αθλητές των υπεραποστάσεων, ο Γιάννης Δημόπουλος και η Noora Honkala. Μια πρωτότυπη αθλητική ιδέα που εστιάζει στο τρέξιμο με καθοδήγηση από επαγγελματίες προπονητές.

“Θα μάθετε τα πάντα, από το να τρέχετε στον σωστό ρυθμό με το σωστό διατροφικό πλάνο, την πρόληψη τραυματισμών και πως να χρησιμοποιείτε την τεχνολογία προς όφελος σας από τις παρουσιάσεις των προπονητών μας», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Όπως επισημαίνουν οι εμπνευστές της δράσης, «εν ολίγοις είτε είστε δρομέας που ενδιαφέρεται να βελτιστοποιεί συνεχώς την απόδοση του, είτε απλά να περάσει όμορφα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, η παρακολούθηση ενός προπονητικού camp είναι ένας υπέροχος τρόπος να φτάσετε στο “peak” σας».

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 694 2518048 (Ιωάννης Δημόπουλος).

Προηγούμενο άρθροΙαπωνία: 119 ετών το γηραιότερο άτομο στον κόσμο
Επόμενο άρθροΝ. Τζανάκης: Αν ανοίξουν τα σχολεία θα υπάρξει υπερμεταδοτικότητα – Η κορύφωση μετά τις 20 Ιανουαρίου (video)