Αρχική Περ. Πελοποννήσου Ανοιχτά όλα τα σενάρια αλλαγών στους Αντιπεριφερειάρχες (χωρικούς και θεματικούς) από...

Ανοιχτά όλα τα σενάρια αλλαγών στους Αντιπεριφερειάρχες (χωρικούς και θεματικούς) από τον Π. Νίκα

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια με επικείμενες αλλαγές στους χωρικούς, θεματικούς αλλά και στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα.

Μία από τις επιβεβαιωμένες αλλαγές θεωρείται του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, Μανώλη Σκαντζού, ωστόσο ο Π.Νίκας τηρεί σιγή ιχθύος για το ποιος θα τον αντικαταστήσει. Επικρατέστερο σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι το όνομα του Γιάννη Μαλτέζου, χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας. Και το ερώτημα είναι, αν συμβεί αυτό, ποιος θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Μαλτέζο.

Σενάρια ακούγονται και για τον Βασίλη Καπέλιο, θεματικό αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας για την θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Σε ότι αφορά την Λακωνία, δεν υπάρχουν στο προσκήνιο, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες κάποιες αλλαγές ενώ για την Κορινθία κυκλοφορούν πολλές φήμες που ευχόμαστε να μην επιβεβαιωθούν.

Την Κυριακή που θα είναι και το πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο της χρονιάς θα μάθουμε δια στόματος Παναγιώτη Νίκα και όλες τις αλλαγές.

Σ.Μπαλή