Αρχική Ν. Κορινθίας Δήμος Κορινθίων : Ο Θέμης Κουτσογκίλας και το “θαύμα των Χριστουγέννων”

Δήμος Κορινθίων : Ο Θέμης Κουτσογκίλας και το “θαύμα των Χριστουγέννων”

Πάντα μας εξέπληττε ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων με τις μοντέρνες και σύγχρονες ιδέες του για τον πολιτισμό που όμοιές τους δεν έχουμε δει σε κανέναν Δήμο αλλά πραγματικά αυτά τα Χριστούγεννα χτύπησε ταβάνι με την πρωτοτυπία του. Μην βιάζεστε όμως να τα μάθετε όλα από την πρώτη πρόταση γιατί έχει πολύ ζουμί ο βίος και η πολιτεία του. Τι και αν “έκραζα” τόσες μέρες να αναβληθούν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του ΚΕΠΑΠ λόγω των μέτρων για την πανδημία; Τι και αν η πόλη της Κορίνθου σπαρταράει από τα κρούσματα;  Τι και αν ο Δήμαρχος ανέβαλε τα πάντα που αφορούσαν κάλαντα συλλόγων στο Δημαρχείο, ευχές για την ονομαστική του εορτή; Ο Θέμης, (ο Θεμιστοκλής βεβαίως βεβαίως) βρήκε έναν πανέξυπνο τρόπο να ευχαριστήσει ημέτερους κόντρα στην επιθυμία του Βασίλη Νανόπουλου να προσαρμοστούμε στις υποδείξεις των ειδικών.

‘Εκανε τροποποιήσεις πολύ γρήγορα στην Διαύγεια στο ΚΕΠΑΠ (ανησυχώ για την νομιμότητα με την τροποποίηση την μία μέρα και την πληρωμή την επόμενη σε ημέτερους κολλητούς), βιντεοσκόπησε την προγραμματισμένη συναυλία και την πρόβαλε στο facebook, στην σελίδα του ΚΕΠΑΠ. Τι δεν καταλάβατε; Ποιος Ρουβάς και Δήμος Αθηναίων; Τουλάχιστον οι Αθηναίοι πήγαν και τον άκουσαν τον Ρουβά. Εμείς έπρεπε να ανοίξουμε τους υπολογιστές στο σπίτι μας (όχι τηλεοράσεις, προς Θεού) και να ακούσουμε την συναυλία που επιμελήθηκαν τα αγαπημένα παιδιά του Θέμη.

Δύο τηλεοπτικούς σταθμούς έχει η Κορινθία, τουλάχιστον για τον έναν ξέρω με βεβαιότητα ότι δεν ρωτήθηκε για να μεταδώσει την συναυλία. Ο Θέμης Κουτσογκίλας είναι ο Πρόεδρος της τεχνολογίας , παρακολουθεί τα πάντα μόνο από το διαδίκτυο και μας προτρέπει να κάνουμε όλοι το ίδιο. Κλείστε λοιπόν τις τηλεοράσεις σας, ανοίξτε το διαδίκτυο και το facebook διότι προφανώς μας περιμένουν και άλλες εκπλήξεις ….!!!

Του δίνω δικαιωματικά το βραβείο για το θαύμα αυτών των Χριστουγέννων γιατί του αξίζει !!!

Σ.Μπαλή