Αρχική Ν. Λακωνίας Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η νέα είσοδος της Σπάρτης – Νίκας: “Τα έργα...

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η νέα είσοδος της Σπάρτης – Νίκας: “Τα έργα ανήκουν στον κόσμο ο οποίος και τα χρηματοδοτεί”

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Δεκεμβρίου, η νέα είσοδος της Σπάρτης (επέκταση Λυκούργου).

Παρ΄όλο που η τελετή των εγκαινίων αναβλήθηκε λόγω των εξελίξεων με τον Covid-19, ο δρόμος άνοιξε προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής.

Νίκας: Τα έργα ανήκουν στον κόσμο ο οποίος και τα χρηματοδοτεί
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, τόνισε μεταξύ άλλων πως «δίνουμε σε λειτουργία ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο για τη Σπάρτη, το οποίο οραματίστηκε ο νομάρχης κ. Φούρκας, το συνέχισαν οι περιφερειακές αρχές μέχρι σήμερα που ολοκληρώθηκε, με χρήματα του ελληνικού λαού και λακωνικού λαού. Τα έργα ανήκουν στον κόσμο, ο οποίος και τα χρηματοδοτεί. Αυτό το έργο αλλάζει όλα τα κυκλοφοριακά δεδομένα για τη Σπάρτη, αλλάζει τα πάντα».

Βερούτης: Ένα μεγάλο έργο για τη Λακωνία
«Παραδίδουμε σήμερα ένα μεγάλο έργο για τη Σπάρτη, για τη Λακωνία ολόκληρη που θα διευκολύνει την πρόσβαση των πολιτών αλλά και των επισκεπτών», σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης, ο οποίος πρόσθεσε πως θα υλοποιηθεί και ο φωτισμός ο οποίος «θα συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην ασφάλεια αλλά ουσιαστικά θα καταστήσει αυτή την περιοχή, μια πολύ όμορφη είσοδο».