Αρχική Ν. Λακωνίας Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η νέα είσοδος της Σπάρτης – Νίκας: “Τα έργα...

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η νέα είσοδος της Σπάρτης – Νίκας: “Τα έργα ανήκουν στον κόσμο ο οποίος και τα χρηματοδοτεί”

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Δεκεμβρίου, η νέα είσοδος της Σπάρτης (επέκταση Λυκούργου).

Παρ΄όλο που η τελετή των εγκαινίων αναβλήθηκε λόγω των εξελίξεων με τον Covid-19, ο δρόμος άνοιξε προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής.

Νίκας: Τα έργα ανήκουν στον κόσμο ο οποίος και τα χρηματοδοτεί
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, τόνισε μεταξύ άλλων πως «δίνουμε σε λειτουργία ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο για τη Σπάρτη, το οποίο οραματίστηκε ο νομάρχης κ. Φούρκας, το συνέχισαν οι περιφερειακές αρχές μέχρι σήμερα που ολοκληρώθηκε, με χρήματα του ελληνικού λαού και λακωνικού λαού. Τα έργα ανήκουν στον κόσμο, ο οποίος και τα χρηματοδοτεί. Αυτό το έργο αλλάζει όλα τα κυκλοφοριακά δεδομένα για τη Σπάρτη, αλλάζει τα πάντα».

Βερούτης: Ένα μεγάλο έργο για τη Λακωνία
«Παραδίδουμε σήμερα ένα μεγάλο έργο για τη Σπάρτη, για τη Λακωνία ολόκληρη που θα διευκολύνει την πρόσβαση των πολιτών αλλά και των επισκεπτών», σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης, ο οποίος πρόσθεσε πως θα υλοποιηθεί και ο φωτισμός ο οποίος «θα συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην ασφάλεια αλλά ουσιαστικά θα καταστήσει αυτή την περιοχή, μια πολύ όμορφη είσοδο».

Προηγούμενο άρθροΉθη και έθιμα της Πρωτοχρονιάς στην Πελοπόννησο
Επόμενο άρθροΠοιες επιχειρήσεις μπορούν να προχωρήσουν σε αναστολές συμβάσεων εργασίας τον Ιανουάριο