Αρχική Eπικαιρότητα Τι ακριβώς προέβλεψε ο Νοστράδαμος για το 2022

Τι ακριβώς προέβλεψε ο Νοστράδαμος για το 2022

Είτε πιστεύεις τις προβλέψεις, με ή χωρίς εισαγωγικά, του Νοστράδαμου είτε όχι, αποτελούν must αυτή την περίοδο.

Τέτοιες μέρες κάθε χρόνο ο Νοστράδαμος έχει την τιμητική του, καθώς έχει μείνει στο πέρασμα των αιώνων γνωστός για τις προβλέψεις πολλών μεγάλων ιστορικών γεγονότων. Αυτό σύμφωνα με μια μερίδα κόσμου γιατί υπάρχει και η άλλη πλευρά που υποστηρίζει ότι όσα είχε “δει” για το μέλλον και είχε γράψει στο βιβλίο του “Οι Προφητείες” ήταν τόσο αόριστα που οποιοσδήποτε θα μπορούσε να τα είχε “προβλέψει”.

Εξαφάνιση του ανθρώπου

Σε πολλά γραπτά του, ο Νοστράδαμος έγραψε “φωτιά βλέπω ότι από τον ουρανό θα πέσει”, κάτι που πολλοί θεωρούν ότι σημαίνει ότι ένας αστεροειδής θα πέσει στη Γη. Η NASA πάντως, για να μειώσουμε τις ανησυχίες, είναι σε ετοιμότητα για να δράσει και να αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Εξέγερση ρομπότ

Σύμφωνα με το Sky History, ένα απόσπασμα παραπέμπει στην άνοδο των μηχανών, αναφέροντας έναν αθάνατο “σοφό”.

“Το φεγγάρι στην πλήρη νύχτα πάνω από το ψηλό βουνό”, γράφει το απόσπασμα. “Ο νέος σοφός με μοναχικό εγκέφαλο το βλέπει: Από τους μαθητές του που προσκλήθηκαν να είναι αθάνατοι, Τα μάτια στο νότο. Τα χέρια στα στήθια, τα σώματα στη φωτιά”.

Κλιματική κρίση

Αυτό που εμφανίζεται συχνά είναι ο Νοστράδαμος που “προβλέπει” την κλιματική κρίση.

“Όπως ο ήλιος, το κεφάλι θα σιγοκαίει τη θάλασσα που λάμπει: Τα ζωντανά ψάρια της Μαύρης Θάλασσας θα βράσουν. Όταν η Ρόδος και η Γένοβα θα μισοπεθαίνουν. Ο ντόπιος λαός για να τα κόψει θα κοπιάσει”.

Πείνα

Ένα απόσπασμα αναφέρει την αύξηση των τιμών των τροφίμων που κάνει τους ανθρώπους να τρώνε ο ένας τον άλλον.

“Δεν υπάρχουν ηγούμενοι, μοναχοί, αρχάριοι για να μάθουν. Το μέλι θα κοστίζει πολύ περισσότερο από το κερί. Τόσο υψηλή η τιμή του σιταριού, που ο άνθρωπος αμαστατώνεται. Τον συνάνθρωπό του να τρώει στην απόγνωσή του”.

.news247.gr