Αρχική Eπικαιρότητα Ψηφιακή ταυτότητα: Πάνω από 324.000 πολίτες την αποθήκευσαν στο Covid Free GR...

Ψηφιακή ταυτότητα: Πάνω από 324.000 πολίτες την αποθήκευσαν στο Covid Free GR Wallet

Περισσότεροι από 324.000 πολίτες αποθήκευσαν την ψηφιακή ταυτότητά τους στην πλατφόρμα covidfreeGRwallet μέσα στην πρώτη ημέρα που αυτό έγινε διαθέσιμο από χθες Τρίτη (28.12.2021), όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Η δυνατότητα αποθήκευσης ψηφιακής ταυτότητας στα κινητά τηλέφωνα δόθηκε χθες στους πολίτες, καθώς είναι διαθέσιμη στις πλατφόρμες iOS και Android για κινητές συσκευές και tablet η νέα έκδοση της εφαρμογής Covid Free GR Wallet.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία των υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Προστασίας του Πολίτη που διευκολύνει σημαντικά τους πολίτες και τις επιχειρήσεις κατά τη διαδικασία ελέγχου των πιστοποιητικών COVID (εμβολιασμού, νόσησης ή διαγνωστικού ελέγχου).Στην ανάρτησή του στο twitter ο Κυριάκος Πιερρακάκης προτρέπει τους πολίτες να κατεβάσουν το δικό τους πιστοποιητικό, προκειμένου να διευκολυνθούν μέσω της νέας έκδοσης της εφαρμογής στο http://covidfree.gov.gr.

Προηγούμενο άρθροΤα επικρατέστερα σενάρια για τα νέα μέτρα: Στις 15:00 οι ανακοινώσεις Πλεύρη – Σε ισχύ από αύριο οι περιορισμοί
Επόμενο άρθροΗ εξέλιξη των έργων ΕΣΠΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας