Αρχική Ν. Κορινθίας Ο Μανούσος Μανουσάκης στο πλευρό του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου ως ειδικός...

Ο Μανούσος Μανουσάκης στο πλευρό του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου ως ειδικός σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος έχει την ιδιαίτερη χαρά και την μεγάλη τιμή να ανακοινώσει σήμερα την συνεργασία του με τον σπουδαίο σκηνοθέτη και δημιουργό κ.Μανούσο Μανουσάκη.

Ο κ.Μανουσάκης αποδέχτηκε την πρόταση του κ.Δημάρχου να βρεθεί στο πλευρό του ως Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου συζητήθηκαν τα πρώτα θέματα παρέμβασης και πολύ σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Με το πέρας της συνάντησης ο κ.Δήμαρχος δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μου τιμή η συνεργασία με τον κ.Μανούσο Μανουσάκη. Η εμπειρία του, οι προτάσεις του, οι συμβουλές του θα είναι για τον δήμο Κορινθίων πολύτιμες. Είμαι βέβαιος πως όλα όσα συζητήσαμε και σχεδιάζουμε θα τύχουν την αποδοχής των πολιτών και θα προσδώσουν στον τόπο μας νέα πολιτιστικά χαρακτηριστικά, μια νέα φιλοσοφία και αντιμετώπιση.»

Προηγούμενο άρθροΟ Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας Χρυσοβαλάντης Μέλλος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του SUPER (video)
Επόμενο άρθροΣφοδρή επίθεση Τσίπρα στον πρωθυπουργό και στον υπουργό Υγείας: “Πολύ λίγοι για την κρισιμότητα των στιγμών”