Αρχική Περ. Πελοποννήσου Συμβάντα σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Μεσσηνία

Συμβάντα σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Μεσσηνία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Βίαιης Προσαγωγής Συνελήφθη, προχθές (24.12.2021) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, ανήλικος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Βίαιης Προσαγωγής της κ. Ανακρίτριας Ναυπλίου, για κλοπή και για στέρηση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Εξιχνίαση κλοπών Εξιχνιαστήκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, κλοπές -7- μαντεμένιων σχαρών όμβριων υδάτων, που είχαν αφαιρεθεί από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, κατά το χρονικό διάστημα από 10.12.2021 έως και την 19.12.2021, τις οποίες, όπως προέκυψε, οι δράστες τις παρέδωσαν σε ιδιοκτήτη επιχείρησης σκραπ. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 21, 28 για κλοπή, καθώς και σε 66χρονο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Ανωτέρω κλοπιμαία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ κατασχέθηκε και όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό Χθες (25.12.2021) το πρωί, στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 37χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στύλο/κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.
  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (25.12.2021) το απόγευμα, στην Κυπαρισσία  Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.