Αρχική Eπικαιρότητα ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ 19/12

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ 19/12

Στις 19/12 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, άξονας επικοινωνίας και μάθησης, με τη Σελήνη στην 27η μοίρα των Διδύμων και τον Ήλιο στην 27η μοίρα του Τοξότη.

Με την Πανσέληνο αυτή κορυφώνονται τα θέματα που είχαν προηγηθεί με την Έκλειψη-Νέα Σελήνη που είχε πραγματοπιηθεί στις 04/12. Πρόκειται για μια ευνοϊκή Πανσέληνο, αφού συμμετέχει θετικά ο ευεργέτης πλανήτης Δίας, από το ζώδιο του Υδροχόου και μας δίνει αρκετή αισιοδοξία και δυνατότητα επέκτασης και απελευθέρωσης.

Η Πανσέληνος αυτή θα φωτίσει τα θέματα της αντίληψής μας, του νου, θα μπούμε στη διαδικασία να ξεκαθαρίσουμε αυτά που μας βαραίνουν καθώς και να αλλάξουμε την οπτική μας για πολλά πράγματα.
Επίσης, θα μας δώσει τη δυνατότητα να ανοίξει ο κύκλος των επαφών μας, αφού τόσο οι Δίδυμοι όσο και οι Τοξότες είναι αρκετά κοινωνικά ζώδια. Θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων, τόσο σε κοντινές όσο και μακρινές αποστάσεις, θα ευνοηθούν.

Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι του μεταβλητού σταυρού, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες. Ευνοούνται τα ζώδια του αέρα, Ζυγοί, Υδροχόοι αλλά και της φωτιάς Κριοί, Λέοντες τέλος του τρίτου δεκαημέρου.

astroteam.gr