Αρχική Ν. Αρκαδίας Ανοικτό κάλεσμα Επιμελητηρίου στις Αρκαδικές επιχειρήσεις που ασχολούνται με τη μηχανογράφηση της...

Ανοικτό κάλεσμα Επιμελητηρίου στις Αρκαδικές επιχειρήσεις που ασχολούνται με τη μηχανογράφηση της ψηφιακής τιμολόγησης

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε το ενημερωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Λογιστών – Φοροτεχνικών και Ελευθ. Επαγγελμάτων Αρκαδίας την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 5.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Θέμα του σεμιναρίου ήταν «Το myData στην πράξη» με κεντρικό εισηγητή τον κ. Χρήστο Κρίγκα, Οικονομολόγο-Φοροτεχνικό–Σύμβουλο Επιχειρήσεων

Τις εργασίες άνοιξε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής ο οποίος αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του σεμιναρίου και τόνισε ότι επιχειρήσεις και λογιστές να εμπιστευτούν και να στηρίξουν τους Αρκάδες επαγγελματίες που αναλαμβάνουν τη μηχανογράφηση της ψηφιακής τιμολόγησης και τις εφαρμογές εμπορικής διαχείρισης. Ο κ. Τρουπής έκανε ανοικτό κάλεσμα στις Αρκαδικές επιχειρήσεις που ασχολούνται με το εν λόγω αντικείμενο να απευθυνθούν στο Επιμελητήριο Αρκαδίας για να προβληθούν μέσα από εκδηλώσεις και όχι μόνο, «ώστε τα χρήματα να ανακυκλώνονται στο νομό μας» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών – Φοροτεχνικών και Ελευθέρων Επαγγελμάτων κ. Γιώργος Μαυρόγιαννηςευχαρίστησε τον εισηγητή κ. Κρίγκα και το συνεργάτη του καθώς και το Επιμελητήριο Αρκαδίας για τις δράσεις και πρωτοβουλίες του και τόνισε ότι πρέπει όλοι να κάνουν υπομονή για τη πορεία που έχουν μπροστά τους κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Ο κ. Κρίγκας ανέλυσε διεξοδικά τη νέα πραγματικότητα για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες σχετικά με την υποχρέωση αυτών στην τήρηση πλέον ηλεκτρονικών βιβλίων, τη διαδικασία της ηλεκτρονικής διαβίβασης των δεδομένων και πολλά άλλα θέματα, ενώ απάντησε και σε πληθώρα ερωτήσεων των συμμετεχόντων οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν μια νέα πραγματικότητα.

Πατήστε myDATA για να κατεβάσετε την παρουσίαση

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ myDATA στην πράξη

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΣύσκεψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την ΣΔΙΤ της διαχείρισης απορριμμάτων, την Δευτέρα θα σταλούν τα επιπλέον στοιχεία στο Ελεγκτικό
Επόμενο άρθροΠαραμυθένια Χριστούγεννα στο Δήμο Κορινθίων – Πρόγραμμα εκδηλώσεων