Αρχική Eπικαιρότητα Ο θρησκευόμενος Νίκος Ανδρουλάκης

Ο θρησκευόμενος Νίκος Ανδρουλάκης

Νίκος Ανδρουλάκης: Πολύς κόσμος της εκκλησίας αναρωτιέται αν ο Νίκος Ανδρουλάκης, το νέο πολιτικό πρόσωπο της επικαιρότητας, τι σχέση έχει με την εκκλησία, αν είναι θρησκευόμενος ή αν δεν έχει απολύτως καμία σχέση.

Το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ σας μεταφέρει αποκλειστικές πληροφορίες για τη στενή σχέση που έχει ο 42χρονος Νίκος Ανδρουλάκης με την εκκλησία και μάλιστα από μικρό παιδί αφού ανατράφηκε σε μια οικογένεια θρησκευόμενη με την μητέρα του να πρωτοστατεί στην χριστιανική ανατροφή του στο χωριό Αρκαλοχώρι Ηρακλείου της Κρήτης.

Εκεί στο χωριό, ο Νίκος από μικρό παιδί μερικές φορές διακονούσε ως παπαδάκι στην εκκλησια, όταν μπορούσε, καθώς ήταν άριστος μαθητής και μελετούσε πολλές ώρες.

Διατηρεί στενές σχέσεις με μητροπολίτες, Ιερείς και παράγοντες της εκκλησίας και σε αυτό καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισε η μητέρα του που τον μεγάλωσε με χριστιανικές αρχές και αξίες που τον ακολουθούν έως σήμερα.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης γεννήθηκε Φεβρουαρίου 1979 , σπούδασε πολιτικός μηχανικός, και σήμερα είναι Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας Σοσιαλιστών & Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ταυτόχρονα είναι ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ και είναι ο νικητής του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ .

Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο 10 ετών, τον Μαρίνο.

vimaorthodoxias.gr