Αρχική Ν. Λακωνίας Χριστουγεννιάτικο Βazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Σπάρτη

Χριστουγεννιάτικο Βazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Σπάρτη

Κάλεσμα στους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν το Χριστουγεννιάτικο Βazaar που διοργανώνει στη Σπάρτη απευθύνει το «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το Βazaar που πραγματοποιείται στον χώρο του ΚΑΠΗ Σπάρτης (Γκορτσολόγου 119) και ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 15/12, θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 17/12 με ώρες λειτουργίας 10:00 – 14:00 & 17:00 – 21:00.

Όπως αναφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ΄΄οι φίλοι του Οργανισμού μπορούν να αποκτήσουν γούρια, στολίδια και Χριστουγεννιάτικες χειροποίητες κατασκευές των εθελοντών μας, αλλά και πολλές ιδέες για τα Χριστουγεννιάτικα τους δώρα μέσα από μια πλούσια, ανανεωμένη συλλογή με είδη που φέρουν το λογότυπο και τα εικαστικά του Οργανισμού

Τα Χριστουγεννιάτικα Βazaars διοργανώνονται με σκοπό την ενίσχυση του Οργανισμού, των δράσεων του και τη στήριξη των παιδιών που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του. Συμβάλλετε κι εσείς χαρίζοντας στους αγαπημένους σας όμορφα δώρα με «αξία» και το πιο πλατύ Χαμόγελο στα Παιδιά που στηρίζει ο Οργανισμός.

Εναλλακτικά μπορείτε πάντα να βρείτε τα είδη μας μέσα από το στο e-shop μας: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

Σε όλους τους χώρους διεξαγωγής θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας λόγω της πανδημίας΄΄.

Προηγούμενο άρθροΓιώργος Γαβρήλος: «Σε απόγνωση ο αγροτικός κόσμος – Να καταβληθεί εντός του έτους η αποζημίωση στους παραγωγούς κλημεντίνης (VIDEO)
Επόμενο άρθροΔήμος Άργους Μυκηνών: Ετήσια συντήρηση του Κλειστού Κολυμβητηρίου τις ημέρες των Χριστουγέννων